Tribuna
Un copil din Tălmaciu, Daniel Ciprian Casian, va reprezenta România la "World Fashion Festival Awards” (Dubai)
Un copil din Tălmaciu, Daniel Ciprian Casian, va reprezenta România la
De-a lungul timpului, oraşul Tălmaciu a dat ţării (şi nu numai!) mai multe personalităţi, oameni ce s-au evidenţiat prin performanţele deosebite obţinute în diverse domenii de activitate, oameni care au făcut ca numele oraşului să fie rostit cu mândrie în multe locuri. "Miss Tourism World”, "campion mondial la popice”, "campion naţional la box”, "campion naţional la popice”, "singura elevă din judeţ ce a finalizat clasa a VIII-a cu nota zece pe linie”- sunt doar câteva din performanţele naţionale şi internaţionale obţinute, numai în ultimele decenii, de diverse persoane născute sau care trăiesc în oraşul Tălmaciu.

De puţin timp, în rândul celor ce fac o cinste deosebită locului de origine este şi micuţul Daniel Ciprian Casian, un băiețel de doar 4 ani, ce deja este o adevărată vedetă în lumea prezentărilor de modă.

Câştigător a zeci de premii

Deşi este destul de puţin cunoscut în comunitatea în care trăieşte, micul cetăţean al Tălmaciului este încă de la vârsta de doi ani, câştigător al concursului “Best Kids Model of the Universe Romania” (Bucureşti), unde, pe lângă locul întâi a câştigat şi premiul de popularitate.
Încă de la vârsta de doi ani, Daniel Ciprian, încurajat de mama sa, a început să devină conştient de darul pe care îl are şi a început să viseze că va deveni o vedetă în lumea modei, ce va păşi de foarte multe ori, pe covorul roşu, în cadrul unor prezentări de specialitate.
După primul concurs câştigat, Daniel Ciprian a continuat să participe şi la alte competiţii de gen sau la diverse evenimente mondene, de la fiecare prezenţă întorcându-se fie câştigător, fie cu diverse diplome de excelenţă sau alte distincţii mai mult decât meritorii.
Anul acesta, la concursul internațional “Miss & Mister Wip Model Fashion Kids Designers” (găzduit de Alba Iulia), unde au participat 30 de copii cu   vârste cuprinse între 2 şi 16 ani, micul Daniel Casian a câştigat categoria “Mister”, performanţă care i-a adus şi dreptul de a participa la etapa mondială a concursului – “World Fashion Festival Awards”, ce se va desfăşura în Dubai, între 4 şi 5 octombrie 2019. Performanţa tânărului sibian este una foarte mare deoarece acesta este primul băieţel din România (la categoria sa de vârstă) ce va fi prezent la defilare pe cel mai important podium al lumii.

Mama face eforturi financiare deosebite…

Deşi complicata “ecuaţie” a participării micuţului Daniei Ciprian la importantul concurs din Dubai este acum aproape încheiată, rămân o multitudine de probleme încă nefinalizate, cea mai stringentă dintre acestea fiind cea financiară. Fotomodelul sibian este crescut doar de mama sa, care din veniturile salariale trebuie să suporte absolut toate cheltuielile necesare (participări la şedinţe foto, costumaţiile purtate la fiecare prezentare, cazări şi costuri cu transportul etc), astfel încât visul copilului său să poată fi împlinit, dar şi ca acesta să-şi poată reprezenta cu mândrie, peste tot în lume, locul natal şi ţara. Din păcate, efortul financiar făcut de mama copilului este acum din ce în ce mai greu de suportat, astfel că există posibilitatea ca din această pricină, visul să se încheie mult prea repede, în viitor, multe din invitaţiile la evenimente nemaiputând fi onorate. Tocmai de aceea, mama lui Daniel Ciprian îndrăzneşte să apeleze la noi în încercarea de a găsi sponsori sau donatori care ar vrea să sprijine eforturile sale de a duce la îndeplinire visul copilului său, de a-l promova şi susţine. Aşadar, oamenii cu suflet mare şi putere financiară, pot veni în ajutorul micului fotomodel sibian prin donaţii în contul mamei sale (Floarea Iancu), Cod IBAN RO22BRDE330SV40011373300, deschis la BRD Sibiu. Orice depunere trebuie însoţită de menţiunea “pentru Daniel Ciprian Casian”.
“Vreau să mulţumesc cu anticipaţie tuturor celor ce ne vor fi alături. Vom participa la “World Fashion Festival Awards” din Dubai, unde vom reprezenta România cu mult drag şi încrederea că ne vom întoarce de acolo tot cu locul 1. Am învățat, de la vârsta de 2 ani, să fim mereu pe locul 1 şi învingători”, ne-a mărturisit Floarea Iancu.
D.F.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA