Tribuna
AFF
Un cadou frumos oferit mamelor la Casa de Cultură din Agnita
Un cadou frumos oferit mamelor la Casa de Cultură din Agnita

Peste 70 de copii au urcat pe scena Casei de Cultură „Ilarion Cocișiu” din Agnita, pentru a le dărui mamelor un buchet de bucurii în spectacolul „E ziua ta, mămico!”

A fost un spectacol complex, cu jocuri și cântece populare, muzică folk, dansuri moderne și latino, într-un scenariu realizat de profesorii Doina Părău și Ioan Sârbu. 

De la prichindeii de grădiniță care învață primii pași de joc, până la elevii de gimnaziu „profesioniști” ai jocurilor populare, toți au realizat un spectacol pe care mamele l-au primit cu dragoste și cu emoții.

În deschidere, eleva Nicol Dîlbea prezentatoarea spectacolului le-a dăruit celor sărbătorite un frumos elogiu de dragoste și prețuire, „Pentru lume ești o persoană oarecare, dar pentru mine, mamă, tu reprezinți lumea”.

Programul artistic a început cu o suită de cântece dedicate celor sărbătorite interpretate de grupul vocal al Casei de Cultură „Flori Hârtibăcene”. Tot cu cântece, dedicate mamelor, au încântat publicul, Dalia Moldovan, Alexia Jecan, Teodora Virchea, Andra Anghel, David Țânț, Paula Moldovan și Matthieu Jeanneaux, elev la GD Teutsch, acompaniat la chitară de tatăl său.

Solista Teodora Andrei, împreună cu un grup de eleve de la Colegiul A T Laurian pregătite și acompaniate de profesorul Dan Stângaciu, au cântat melodii de muzică ușoară și folk.

Un moment primit cu aplauze a fost realizat de peste 50 de copii care, în costume populare au invadat scena cu jocurile copilăriei, paparudele, batista, în ritm de dansuri populare.

Un alt moment artistic, care a încântat mămicile, a fost realizat de un grup de dansatoare de la cercul de dans modern și latino, din cadrul Casei de Cultură, coordonat de profesoara Daniela Hermenczi.

Cei mai virtuoși dansatori le-au oferit sărbătoritelor o suită de jocuri populare de pe Valea Hârtibaciului și de pe Târnave răsplătite cu aplauze la scenă deschisă.

Bucuria mamelor și a copiilor care au cântat și au dansat pentru ele a fost un cadou frumos oferit de Casa de Cultură „Ilarion Cocișiu” cu ocazia zilei de 8 Martie.

I.Bârsan 

  

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA