Tribuna
Un bebeluș a murit după trei zile de la naştere, la Vurpăr. Poliția anchetează cazul fără suspiciuni de omor
Un bebeluș a murit după trei zile de la naştere, la Vurpăr. Poliția anchetează cazul fără suspiciuni de omor
Un copil din localitatea Vurpăr, judeţul Sibiu, a murit după trei zile de la naştere, iar părinţii au depus plângere la Poliţie pentru a se verifica de ce a murit bebeluşul, externat sănătos din Maternitate.

Reprezentanţii Poliţiei Sibiu au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că o femeie a sesizat, în 10 mai, Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că băieţelul născut în data de 7 mai a murit în locuinţa părinţilor din localitatea Vurpăr. Potrivit polițiștilor sibieni, nu sunt suspiciuni privind modul în care a survenit moartea bebelușului. La momentul actual, autoritățile așteaptă rezultatele necropsiei.

“Polițiștii care s-au deplasat la adresa menționată împreună cu medicul legist din cadrul LML Sibiu au efectuat cercetări preliminare, constatându-se că nu sunt suspiciuni cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul copilului. Acesta a fost transportat la LML Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, iar la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu transmite faptul că micuțul născut pe 7 mai a fost externat „clinic sănătos, luase în greutate şi era alimentat exclusiv la sân”.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia