Tribuna
Un bărbat din Orlat a produs un accident în Gura Râului, deoarece conducea beat
Laura BUCIU
770 vizualizari

 

Un bărbat de 53 de ani, din Gura Râului, a provocat un accident din cauză că şofa băut. În timp ce con­ducea maşina pe strada Principală, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un autoturism condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Orlat. Din fericire, eveni­mentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a şoferului din Orlat a indicat un rezultat negativ, însă testarea conducătorului auto din Gura Râului a indicat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice, la nivelul Poliţiei Oraşului Sălişte,
s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infrac­ţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Şi în Sibiu circulă şoferi beţi

 

În noaptea de duminică spre luni, în municipiul Sibiu, poliţiştii Secţiei de Poliţie Urbană Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Rahovei de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din judeţul Vâlcea.

Testarea alcoolscopică a condu­cătorului auto a indicat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind însoţit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.


comentarii
2 comentarii

Asa beau oamenii buni / De sambata pana luni...
27.09.2022 10:45
CORECTATI TITLUL, se pare ca barbatul e din Gura Riului
DANY
28.09.2022 09:22
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA