Tribuna
Comunicat de presa
Ultima zi de școalã - Ziua premianților, la Agnita
I. BÂRSAN
4344 vizualizari
Ultima zi de școalã - Ziua premianților, la Agnita
Vineri, 16 iunie, curțile școlilor din Agnita s-au umplut de elevi cu flori și pãrinți cu emoții. Flori pentru profesori și emoții pentru rezultatele copiilor. De remarcat numãrul mare de eleve și profe¬soare îmbrãcate cu minunate ii.

Pe catedrele scoase în curte, învãțãtorii și pro­fesorii diriginți au așezat diplomele și premiile pen­tru cei mai harnici elevi.

Directorii celor douã șco­li, Colegiul Tehnic A.T.Laurian și ªcoala Gimnazialã G.D. Teutsch au fãcut o analizã a activitãților școlare desfã­șurate în acest an de învãțãmânt, i-au felicitat pe elevii cu merite deosebite și pe  partici­panții la olimpiade și concursuri și le-au mulțu­mit pãrinților care i-au sprijinit în activitãțile extrașcolare.

În aplauzele celor prezenți, elevilor care au obținut notele cele mai mari, li s-au înmânat diplome de merit și premii în cãrți iar premianții i-au rãsplãtit pe profesori cu flori și îmbrãțișãri.

Un moment deosebit, aplaudat cu entuziasm de cei prezenți, a fost pre­mierea lui Sergiu Pãtru, din clasa a X-a de la Colegiul A.T. Laurian care, având probleme locomo­torii, a frecventat școala în cãruciorul cu rotile reușind sã obținã rezultate foarte bune la învãțãturã. Pe lângã diplo­mã acesta a primit și o medalie pentru efortul depus. 

Absolvenții claselor a VIII-a au fost felicitați și, în mod deosebit, pe lângã urãrile de vacanțã plãcutã li s-a urat  succes în noua etapã de viațã.

Un supliment de bu­curie în aceastã vacanțã le-a fost acordat premian­ților  din clasele V- VIII, din partea Pensiunii Elisabe­ta din centrul țãrii. Pentru activitatea depusã în timpul anului școlar, 87 de elevii din clasele V – VIII care au obținut premiile I, II și III au primit  cupoane pentru intrare gratuitã la piscina Aqua Center, în zilele de luni pânã joi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia