Tribuna
Sevis
ULTIMA ORĂ: Taximetrist din Mediaș, amenințat cu un cuțit și bătut de 4 indivizi, care i-au luat mașina
Vasile ANTIPA
1379 vizualizari

Doi bărbaţi sunt cercetaţi penal sub control la domiciliu pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi furt în scop de folosinţă În data de 8 martie 2015, ora 19, Poliţia Oraşului Dumbrăveni a fost sesizată telefonic de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Mediaş, care efectua transport public de persoane în regim „taxi”, despre faptul că în localitatea Şaroş pe Târnave a fost oprit de un grup de patru persoane care, împotriva voinţei sale, s-au urcat în autoturism. Doi dintre bărbaţi l-au ameninţat pe şofer cu un cuţit pentru a-i transporta la o unitate comercială în vederea procurării de băuturi alcoolice, iar la întoarcere, aceiaşi doi bărbaţi au început să-l lovească. Victima a reuşit să iasă din maşină şi să se refugieze în curtea unui imobil din apropiere, moment în care a semnalat incidentul prin apelul de urgenţă 112. În acelaşi timp, unul dintre cei doi bărbaţi s-a urcat la volan, a condus autoturismul aproximativ 200 m, după care l-a abandonat.

La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni, reuşindu-se prinderea şi identificarea celor patru bărbaţi, toţi din localitatea Şaroş pe Târnave. Doi dintre suspecţi, în vârstă de 21 şi respectiv, 26 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, furt în scop de folosinţă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, refuzul prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei respectiv, lipsire de libertate în mod ilegal şi complicitate la săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă. În cursul zilei de luni, cei doi suspecţi au fost prezentaţi instanţei, împotriva lor fiind luată măsura arestării la domiciliu. În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi doi suspecţi, în vârstă de 19 şi 29 de ani, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni continuă cercetările pentru a stabili activitatea lor infracţională.

Cercetările în acest dosar continuă.

comentarii
1 comentarii

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul
Todoran Gabriel
10.03.2015 16:27
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia