Tribuna
ULTIMA ORĂ – Doctoriţă din Sibiu găsită moartă în pădure
ULTIMA ORĂ – Doctoriţă din Sibiu găsită moartă în pădure
Laura Sericenco (fostă Retzler) a fost găsită moartă în această dimineaţă în pădurea din apropierea comunei Sadu, de o echipă de muncitori care lucrau la o exploataţie forestieră. Femeia, în vârstă de 39 de ani, medic generalist, era director la o firmă de specialitate din Sibiu. Se pare că doctoriţa a plecat de acasă croită să–şi pună capăt zilelor. CITIŢI ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ A COTIDIANULUI TRIBUNA DE MÂINE ÎN EXCLUSIVITATE POVESTEA ŞOCANTĂ A DOCTORIŢEI.

Colegii şi rudele au sesizat poliţia săptămâna trecută, după ce doctoriţa a lipsit de la serviciu şi nimeni au mai primit vreo veste de la ea. Au aşteptat câteva zile, în speranţa că va reveni, dar, după trei zile de la dispariţie au sesizat poliţia. După zece zile de îngrijorare, timp în care nu au primit nicio veste, femeia a fost găsită. Nimeni nu se aştepta la o veste atât de şocantă. Se pare că trupul femeii a fost găsit în pădure, de o echipă de muncitori. Ar fi ajuns acolo cu maşina, dar nimeni nu ştie cum, pentru că zona este foarte greu accesibilă.
"Am fost sesizaţi de muncitorii din zonă. Poliţia din Râu Sadului a mers la verificări , iar acum se fac cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.", ne-a declarat comisar Lucian Muntean, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.
Se pare că femeia şi-a pus capăt zilelor. A ajuns cu maşina într-o zonă greu accesibilă, în inima pădurii, la mai bine de o oră de mers pe un drum forestier. Echipa de cercetare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu face la această oră cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.
Doctoriţa era căsătorită nu de multă vreme cu un bărbat din Constanţa, marinar, pe care l-ar fi cunoscut pe internet. În octombrie cei doi urmau să facă nunta.


comentarii
4 comentarii

sinucidere pe dracu! a fost omorata. ori politistii sunt super prosti si nu stiu sa faca un profil psihologic ori mint pentru ca au un suspect deja!
joe
14.07.2008 15:06
Si cum anume si-a pus capat zilelor ? A recitit cateva articole de-a lui Dobra ?
YOGAFLEX
14.07.2008 17:51
..."croita sa-si puna capat zilelor"? Ce Dumnezeu, nu suntetzi in stare sa scrietzi cat de cat acceptabil?

JOE, my man, poate ca tu ai omorat-o daca stii asa de multe...
vincent
14.07.2008 19:43
A CRO//
dexonline
14.07.2008 20:33
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia