Tribuna
ULTIMA ORĂ: Un jandarm a fost bătut pentru că a încercat să aplaneze un conflict

Un jandarm sibian a fost agresat duminică seara în timp ce încerca să aplaneze un conflict. Jandarmul a intervenit alături de un poliţist din Avrig la domiciliul unei familii din localitate, iar aici, jandarmul a fost atacat. "La faţa locului, reclamantul a declarat faptul că doi bărbaţi, tată şi fiu, au pătruns fără drept şi ulterior au refuzat să părăsească locuinţa sa, l-au ameninţat şi l-au agresat fizic în zona feţei. Totodată, la sosirea echipajului mixt, cei doi bărbaţi au manifestat în continuare, un comportament agresiv, reproşându-i reclamantului chemarea organelor de ordine. În cadrul activităţilor desfăşurate de către echipa mixtă poliţist-jandarm în vederea aplanării conflictului şi imobilizării celor două persoane agresive, unul dintre cei acuzaţi, respectiv fiul, folosindu-se de un obiect contondent - o bâtă, i-a aplicat o lovitură peste antebraţ jandarnului", a spus Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
Pentru calmarea situaţiei din localitatea Avrig a fost solicitată o grupă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale Sibiu.
Cei doi agresori, tatăl, în vârstă de 40 de ani, respectiv fiul de 17 ani, au fost duşi la sediul Poliţiei Oraşului Avrig, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi ameninţare. În cceea ce priveşte agresiune săvâşită asupra jandarmului, cercetările au fost preluate de către procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.
comentarii
1 comentarii

astia is aia de il voteaza nonstop pe klingeis
procuratura sa isi faca datoria
jandarmul agresat(daca era la ammerica ii tragea un glont in picior/,mina/etc agresorului)sa depuna olingere nu sa accepte sa fie minjit de agresor cu bani sa spuna altceva
daria
11.03.2013 15:19
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA