Tribuna
ULTIMA ORĂ – O femeie şi–a înjunghiat soţul, în gară – GALERIE FOTO, VIDEO
ULTIMA ORĂ – O femeie şi–a înjunghiat soţul, în gară – GALERIE FOTO, VIDEO
Un bărbat a fost înjunghiat in aceasta după amiaza de sotia sa. Incidentul s–a petrecut in zona podului de la iesirea din Sibiu catre Medias. Barbatul a fost dus la spiral jar femeia a cost ridicata de politie.
Un bărbat de 25 de ani a ajuns astăzi la spital, după ce a fost înjunghiat chiar de către cea cu care îşi împarte viaţa. Incidentul s-a petrecut sub podul de la ieşirea din Sibiu spre Mediaş, chiar în gară. Cei doi veneau de la Bucureşti şi se îndreptau spre Târgu Mureş, fiind originari din localitatea Ungheni. Se pare că amândoi erau sub influenţa băuturilor alcolice. Nu se ştie de la ce a izbucnit scandalul, cert este că, în timp ce se certau, femeia a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat pe soţul său. "Era jos şi era înjunghiat sub coastă. A zis "Nu mai pot, m-a înjunghiat". Abia l-am ridicat pe bordură", a povestit un martor al incidentului.

Internat la Chirurgie

Alarmaţi, oamenii din gară au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a venit o ambulanţă SMURD. După ce a fost stabilizat, bărbatul a fost transportat la spital, unde va rămâne internat. "Pacientul prezenta o plagă înnunghiată hemitorace stâng cu pneumotorax abical. A primit îngrijiri medicale şi rămâne internat în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie, unde va urma tratamentul de specialitate", precizează Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Poliţiştii cercetează acum cazul, iar femeia ar putea fi cercetată pentru tentativă de omor sau vătămare corporală. "Urmează ca, în funcţie de diagnosticul medicului legist, să facem încadrarea juridică a faptei", spune comisarul şef Mircea Mate, şeful Biroului Poliţiei Transporturi Feroviare Sibiu.
comentarii
6 comentarii

Zona aceea de sub viaductul de la Gara Mica trebuie "asanata". D-le Primar si Gara Mica face parte din Capitala Culturala Europeana. Ati incercat sa treceti pe jos sau cu masina pe acolo ?
g.m.
13.04.2010 17:01
da da femeia a "cost ridicata de politie"...chiar nu verifica nimeni articolele?
me
13.04.2010 17:11
Nu au fost de pe la noi erau tigani.
Stalin
13.04.2010 17:57
sa ma pupi in cur stalin
onu
13.04.2010 18:07
dupa ce ca iesti prost mai si semnalizezi mai stalin
tardeli
13.04.2010 20:25
aveti albeat
ramy
13.04.2010 22:40
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA