Tribuna
PNL
ULTIMA ORĂ – Moartă în casă de câteva luni
ULTIMA ORĂ – Moartă în casă de câteva luni
* O femeie în vârstă de 69 de ani a fost găsită moartă în propria locuinţă * Vecinii spun că nu au mai văzut–o din luna ianuarie * Tot ei au anunţat şi pompierii *
Femeia este originară din Poplaca şi locuia singură în apartamentul de două camere situat la etajul I al unui bloc de pe strada Oaşa. Vecinii nu ştiu să fi avut vreodată familie, cu excepţia unui frate stabilit la Ploieşti. "O cunoşteam, era vecină de când s-a făcut blocul, din 1981. O femeie singură, nu era sociabilă cu vecinii. Nu a avut familie. N-am mai văzut-o de la Crăciun", a povestit Nicolae Manea, unul dintre vecini. Vecina care locuieşte chiar în apartamentul de deasupra celui al femeii spune că nu a mai văzut-o de câteva luni. "Din ianuarie n-am mai văzut-o. De când stă cu noi în bloc eu tot singură o ştiu", spune Angela Mondean. Elisabeta Dan, o altă vecină, spune şi ea că femeia nu era deloc o fire sociabilă. "Nu vorbea cu nimeni. Ne dădeam bună ziua, atât", spune Elisabeta Dan.

Găsită de pompieri

Alarmaţi de mirosul care a început să se simtă pe scară, dar şi de faptul că nu au văzut-o de câteva luni, vecinii au anunţat pompierii. Aceştia au intrat pe geam şi au găsit în casă cadavrul femeii. "S-a intervenit cu un echipaj, cu autospecială şi autoscară, pentru deblocarea uşii. S-a intrat pe geam şi s-a constatat că în apartament se afla o persoană de sex feminin, decedată", precizează Diana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu.





comentarii
1 comentarii

Dumnezeu sa o ierte.
Un Sibian
04.05.2009 19:16
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA