Tribuna
ULTIMA ORĂ - Marius Baciu rămâne antrenor la Voinţa Sibiu
Preşedintele clubului CSU Voinţa Sibiu, Ioan Hămbăşan, a declarat în această după-amiază la emisiunea Pulsul Adevărului de la Antena 1 Sibiu că Marius Baciu va rămâne antrenor al echipei.
După ce în weekendul trecut, Hămbăşan a anunţat că Baciu va fi înlocuit cu Alex Pelici, astăzi a renunţat la intenţii. "Am avut mai multe discuţii cu jucătorii, care în proporţie de 80 la sută îl susţin pe Marius Baciu. Am decis ca Baciu să rămână la echipă, dar sper că acest duş rece va da rezultate mai departe. În privinţa lui Alex Pelici, pe care l-am propus ca antrenor, îi voi oferi funcţia de director tehnic al clubului, dar nu ştiu dacă va accepta" - a mai spus Ioan Hămbăşan. Amănunte în tribuna de mâine.
comentarii
9 comentarii

Bravo jucatorilor!respect pentru atitudine!!!
krank
12.04.2010 17:34
nenorocitule , ti-e frica. pleaca toti jucatorii daca pleaca marius.
ti-e frica
12.04.2010 19:40
bai ti-e frica daca uh nu stii cum sta treaba mai bine taci...sau mai bine intereseaza-te de ce a vrut sa il dea afara pe baciu nu mai tot trage uh si altii concluzii,clar?daca esti smecher fa uh o echipaq de fotbal,baga bani in ea si altii sa isi bata joc de munca ta si atunci poti comenta cat vrei
secret
12.04.2010 19:55
Bravo jucatori pt atitudine,alaturi de antrenor,nici nu am mai auzit de asa unitate.Bravo.Acum aratati ce puteti.Jucati pt antrenor.
bravo jucatori
12.04.2010 22:12
Apoi Fluturu asta zis Marius Baciu , taran din Darlos mare antrenor e si el acum sal dea afara ca e doar orgoliu si nimic de el
un baiat
12.04.2010 22:23
mai baiatule de unde esti ,cum iti permiti sa vorbesti de marius baciu
e un adevarat talent si un mare caracter ca sa stii si tu
isi da sufletul pentru footbal a stii nu degeaba au venit o gramada de jucatori la echipa au venit pentru el daca vrei sa stii si sa aflii antifootbalistule ce esti din vurpar cred
cla
12.04.2010 22:48
Asa trebuie Marius Baciu e un antrenor foarte tare.
Cine e pe primul loc cine e pe primul loc vointaaaaaaa sibiuuuuuuuuuuuuu, Cinste lor cinste lor cinste sibienilor!!!! Asa trebuie sa sttige toata lumea de pe stadion Sa vedeti atunci cum joaca echipa noastra cand e sustinuta de tot stadionul!!!!!!
Bravo
12.04.2010 23:04
atunci ne vedem din nou pe Municipal, speram la promovare.Si cei care vorbesc aiurea pe aici mai bine ar merge la stadion.
suporter
12.04.2010 23:05
Da aveti dreptate mare Marius Baciu este o mare vedeta , dar o vedeta a alcoolului , si un mare santajist avand in vedere ca mai consuma alcool si conduce si nimeni nu ii poate face rau ca doar are bani si nici chiar atunci cand distruge sanatatea si viata altor persoane , chiar daca e o femeie insarcinata in a opta luna de exemplu si nici cel putin nu il mustra constiinta.
alex
10.08.2010 13:26
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA