Continental
Tribuna
ULTIMA ORĂ: Gara din Mediaş, blocată de hoţii de fier vechi. Aceştia au furat cablurile de semnalizare– GALERIE FOTO
ULTIMA ORĂ: Gara din Mediaş, blocată de hoţii de fier vechi. Aceştia au furat cablurile de semnalizare– GALERIE FOTO

Hoţii de fier vechi au reuşit să blocheze staţia CFR din Mediaş de joi noaptea. Şi nu este nicio exagerare în această afirmaţie. Persoane care au mai furat în trecut diferite componente de cale ferată au pus în pericol vieţile a mii de călători din trenurile care circulau prin gata din Mediaş începând de joi seara de la ora 22. Hoţii au furat cablurile de semnalizare, paralizând practic toate macazele din staţia CFR Mediaş. Circulaţia s-a desfăşurat extrem de dificil, macazele fiind schimbate manual de personalul CFR. Din această cauză, 30 de trenuri care au trecut începând de joi seara de la ora 22 prin gara din Mediaş au acumulat peste 200 de munute de întârziere. Din fericire, toată acţiunea inconştientă a hoţilor de fier vechi nu s-a soldat cu alte incidente, personalul din cadrul staţiei CFR Mediaş acţionând non-stop pentru prevenirea unor evenimente neplăcute. „Pe aparatul de comandă din staţia Mediaş a fost semnalizată pierderea controlului la macazele situate în zona fostei fabrici de şuruburi. Din cauza pierderii contreolului la macaze am fost nevoiţi să restricţinăm circulaţia trenurilor pe calea ferată. Circulaţia se desfăşoară foarte greu, trenurile circulă prin „cale liberă” cu semnale pe oprire. S-au furat aproximativ 200 de metri de cablu, atât de la macazele care au fost scoase din funcţiune, cât şi de la dependenţa dintre staţiile Mediaş şi Copşa Mică”, explică Traian Fleşeriu, şeful districtului Mediaş.
Responsabili din cadrul CFR spun că în cazul în care furturile continuă în acest ritm, se va ajunge la imposibilitatea înlocuirii componentelor sustrase şi la întârzieri uriaşe ale trenurilor. „În cazul în care vom fi furaţi încontinuu de către răuvoitori, nu mai avem posibilitate de reparare, drept pentru care circulaţia va fi restricţionată şi se va desfăşura tot mai greu, cu întârzieri foarte mari”, a mai spus Fleşeriu.
Furtul de joi noaptea este cercetat şi de poliţişti, care încearcă acum să dea de urma celor care au pus în pericol vieţile a mii de călători.

comentarii
10 comentarii

tigani imputiti cu un primar betiv care e prieten foarte bun cu tiganii din Medias.
Moarte tiganilor
05.04.2013 10:42
auziti de ce nu aduceti cativa jandarmi cu pistoale mitraliera Kalashnikov si sa traga draku dupa ei sa vedem daca mai au chef pe urma de furat fier vechi
un cetatean
05.04.2013 10:44
asemenea indivizi , probabil absolventi aceleasi academie , au furat si in franta si nemtia cabluri de la caiile ferate , politia i-a prinsi si justitia lor i-a trimes acasa.
Dar pe astia unde sa-i trimitem , ca doar sunt de-ai nostrii.
ionescovici
05.04.2013 10:47
Rusine!Toate strazile colcaie de politisti,jandarmi,gardieni sau oameni de paza iar vietile si bunurile noastre sunt mai amenintate decat in mijlocul padurii!Si cand te gandesti ca aceste armate de bugetari iau bani grei si nu au nici o raspundere!Cand se va pune capat acestui jaf?
Nepasare,amatorism,lipsa de profesionalism=PAZA!
05.04.2013 10:58
eu unul i-as incinera ca hitler pe toti.
sergiu
05.04.2013 14:17
dar de unde stiti ca hoti sint tigani??? ci din franta erau romini.
tigan
05.04.2013 15:05
De ce nu se intimplau asemenea evenimente inainte de 89 ???Fiindca atunci asa ceva se numea sabotaj si era pedepsit ca atare.Lipseste legea care sa- i apere pe cei ce pazesc la siguranta circulatiei si mina pe arma ciuruiti unu doi zece pina intra frica-n ei .
Bula
05.04.2013 16:09
rusine politia si jandarmeria din medias.sunteti niste profitori si spagari plini de datorii pe la banici.dormiti prin chioscuri noaptea in loc sa patrulati pe strazi.mi e sila de ce a ajuns acest oras.
bula
05.04.2013 18:57
vai de ea paza in medias.politia ne pandeste in boscheti cu radarul .pusi noaptea in cisme de cauciuc pe strada cate un maidanez legat de ei.ziua sunt pline barurile de politisti si noaptea nu vezi unu.ramane primaru , tigani, si politia in medias.
ioan
05.04.2013 19:06
noi va pazim spatele , cine a fost de servici la paza , politie , sa plateasca , acum toate autoritatile au ochelari de cal si nu vad .
dormiti ,dormiti ,
05.04.2013 22:01
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia