Tribuna
ULTIMA ORĂ: Femeie de 60 de ani, decedată, scoasă din casă de pompieri
ULTIMA ORĂ: Femeie de 60 de ani, decedată, scoasă din casă de pompieri

O echipă a ISU Sibiu încearcă să deblocheze ușa unui apartament de pe strada Negoveanu. Se pare că proprietara, o femeie de 60 de ani, este decedată de ceva vreme și nimeni nu a putut intra în casă.

UPDATE: Moartă de 3 săptămâni

Vecinii femeii spun că nu mai știu nimic de vecina lor, Nuți, de mai bine de 3 săptămâni. Femeia locuia singură. Nu are copii și nu a fost niciodată căsătorită. Oamenilor li s-a părut ciudat faptul că femeia nu mai fusese văzută de ceva vreme, dar, în tot acest timp, becul la baie era aprins și ferestrele deschise. "Ea stătea la etajul 2. Eu la etajul 3. Am tot văzut că nu mai mișcă nimic și mi s-a parut ciudat că ardea becul la baie", a spus unul dintre vecini. Acesta a luat legătura cu o verișoară, care, la rândul ei, a anunțat rudele cele mai apropiate ale femeii. "O cunosc, mi-e verișoară, dar nu am păstrat legătura prea mult. M-au anunțat oamenii de aici, că știau că suntem rude. Eu i-am sunat pe nepoții din partea fratelui, ei au venit de dimineață și au anunțat la 112. Au venit pompierii și au scos-o", a spus femeia.
Primele cercetări ale Poliției arată că nu sunt suspiuni de omor. Corpul femeii a fost luat de Laboratorul de Medicină Legală.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia