Tribuna
ULTIMA ORĂ – ACCIDENT LA BOIŢA – VEZI FOTO, VIDEO
ULTIMA ORĂ – ACCIDENT LA BOIŢA – VEZI FOTO, VIDEO
* Doi tineri au scăpat ca prin urechile acului, după ce maşina în care se aflau a intrat într–un autocamion, pe Valea Oltului, la ieşirea dinspre Boiţa spre Vâlcea *

Cei doi tineri, unul de 18 şi 19 ani, se aflau într-un Opel Corsa. "Din primele cercetări, se pare că persoana care a condus autoturismul Opel Corsa s-a angajat în efectuarea unei depăşiri, în timp ce din sens opus circula un autocamion", precizează inspectorul principal Ciprian Cristian Dena, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere. Cei doi tineri au scăpat doar cu o sperietură zdravănă, medicii de la Unitatea Primiri Urgenţe hotărând, după ce i-au consultat, că niciunul nu are nevoie de internare.

Camion încărcat cu fenol

Camionul implicat în accident transporta, în două vase speciale, 2.500 de litri de fenol, motiv pentru care la faţa locului s-au deplasat reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. "Fenolul este o răşină care se foloseşte în industria metalurgică, şi se transportă la temperaturi între 5 şi 20 de grade Celsius. Este un caz fericit, nu sunt probleme, nu este periculos nici pentru mediu nici pentru om", precizează colonelul Florin Bratu, şeful centrului operaţional. Pe carosabil au curs aproximativ 3 litri de substanţă, peste care pompierii au împrăştiat nisip.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia