Continental
Tribuna
Turneul „Schubertiada-Dialog peste timp” ajunge sâmbătă la Biserica Sfânta Margareta din Mediaş
Vasile ANTIPA
693 vizualizari
Turneul „Schubertiada-Dialog peste timp” ajunge  sâmbătă la Biserica Sfânta Margareta din Mediaş

Stagiunea de concerte „Orgelsommer 2019″ a Bisericii Evanghelice Sf. Margareta din Mediaş organizează sâmbătă, 14 septembrie 2019 de la ora 19:00, la un concert cameral ”Schubertiada: Dialog peste timp” cu Marius Ungureanu, violă si Costin Soare, chitară.

Concertul face parte din turneul ”Schubertiada: Dialog peste timp”, organizat în perioada 31 august – 18 septembrie 2019, sub egida Asociaţiei Culturale Kitharalogos. Turneul se desfășoară în 10 oraşe din ţară şi din Danemarca, fiind un proiect muzical-literar care are în centru ideile de prietenie şi dialog. Proiectul esate co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național AFCN. Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar oferit de: Martin Luther Bund şi Primăria Mediaş. Intrarea este liberă.

Din program nu vor lipsi aranjamente după lied-uri celebre precum “Aproape”- Sânziana Dobrovicescu, Călătorul de Franz Schubert, „Lacrimosa” de Gabriel Mălăncioiu, “Romanţă pentru Petru” de Dan Dediu, dar și Texte din romanul „Inventarul iernilor” de Petru Maier Bianu, rostite de Verona Maier.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia