Continental
Tribuna
Tubo Clima - servicii de climatizare de înaltă calitate
Tubo Clima - servicii de climatizare de înaltă calitate

Tubo Clima este o firmă autorizată de montare și întreținere aparate de aer condiționat, sisteme de climatizare casnice și semiprofesionale, firmă ce dispune de o echipă de profesioniști cu calificare și experiență în Europa de peste 17 ani. Firma activează pe o rază de aproximativ 200 km, în special în județele Sibiu și Alba.

Tubo Clima vă stă la dispoziție cu:

  • Consultanță gratuită în alegerea aparatului de climatizare în funcție de spațiu și necesități;

  • Montajul și instalarea sunt realizate de profesioniști, astfel încât deranjul și mizeria rezultate în spațiul de lucru să fie minime;

  • Revizia și întreținerea echipamentelor de climatizare în vederea prevenirii daunelor și reducerii consumului de energie electrică;

  • Prețuri mici și competitive.

Mentenanță și întreținere

Turbo Clima SRL vă pune la dispoziție serviciul de întreținere și mentenanță sub formă de abonament lunar sau intervenții punctuale la cerere. Toate lucrările sunt efectuate de către electricieni complet calificați, licențiați și experimentați, cât și mecanici de aparatură de refrigerare. Oferă un serviciu complet pentru toate nevoile rezidențiale și comerciale, indiferent cât de mare sau mic este locul de muncă sau locuința.

Noi deservim si reparăm toate brandurile și tipurile de sisteme de încalzire si răcire, incluzând:

  • Montare pe perete Sistem Split Air

  • Răcitoare evaporatoare

  • Sisteme de încălzire

Service și reparații

Servisarea regulată a aerului condiționat nu numai că este bună pentru sănătatea dumneavoastră, dar vă poate ajuta să reduceți costurile cu energia electrică.

Dacă ceva nu este în regulă cu sistemul dumneavoastră de aer condiționat, sunați și unul dintre reprezentanții Turbo Clima SRL va veni să vă evalueze aerul condiționat și vă va oferi un diagnostic. In funcție de acest diagnostic vă poate repara sistemul de aer condiționat sau dacă este vorba despre o reparație capitală ce implică niște costuri mai mari decât valoarea echipamentelor de aer condiționat, primiți o ofertă de reparare sau înlocuire, astfel încât să puteți decide ce este mai bine pentru dumneavoastră.

Informații detaliate despre activitatea firmei se găsesc pe site-ul oficial http://www.instalatiiclimatizaresibiu.ro/ și pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/TurboClima/ .

De asemenea, detalii pot fi cerute și la numărul de telefon 0773 656 152.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia