Tribuna
PNL
Joi, 12 mai, eveniment editorial
Triplă lansare de carte la Cercul Militar
Triplă lansare de carte la Cercul Militar

Cercul Militar din Sibiu găzduieşte joi, 12 mai a.c., de la ora 10, o manifestare culturală de excepţie. Este vorba despre lansarea cărţilor prof. univ. dr. Gheorghe Bichicean: " Loja St. Andreas zu den drei Seeblättern din Sibiu/Hermannstadt. Istoria Francmasoneriei" şi, respectiv, "Germania. O istorie de la antici la moderni". Tipărirea cărţilor a fost asigurată financiar, de Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu.
În aceeaşi ambianţă protocolară, prietenească şi elevată cu care ne-a obişnuit conducerea Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, filiala Sibiu, va avea loc lansarea monumentalei "Enciclopedii a Tribunei", în patru volume, lucrare de certă valoare istorică, arhivistică şi emoţională, pe care o datorăm profesorului şi istoricului sibian Vasile Crişan. Costul celor patru volume este 100 lei.
Bineînţeles că cei doi autori vor acorda autografe. Ne-am bucura să ne fiţi alături. (M.B.)comentarii
1 comentarii

Felicitari domnului Crisan pentru editarea acestor volume, aprecieri pentru munca de documentare. Tot respectul.
Dar ne intrebam retoric, ce cauta un impostor ca bikitscheanu la acest eveniment??? Este o blasfemie sa pui alaturi acest domn Crisan cu acest impostor bichicean......
Rafila Georgescu
22.05.2022 17:11
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA