Tribuna
Trihenea aşteaptă numirea
Laura BUCIU
1407 vizualizari
Trihenea aşteaptă numirea
* Constantin Trihenea şi-a dat demisia din funcţia de consilier local şi aşteaptă să fie numit prefect
Apele sunt din ce în ce mai clare la Prefectura Sibiu. Este clar, în acest moment, că prefect al Sibiului va fi Constantin Trihenea. El îi va lua locul lui Ion Ariton, care a fost repus în funcţie miercuri. Acesta va renunţa, însă, în scurt timp, la funcţia de prefect, pentru a fi senator. În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local de ieri, consilierul PD-L, Constantin Trihenea, a anunţat că renunţă la funcţia de consilier. Nu a oferit detalii, pentru că toată lumea se aştepta la acest lucru, Trihenea fiind propunerea PD-L la funcţia de prefect în Sibiu. "Dacă îmi permiteţi, aş dori să vă spun că mă voi retrage din Consiliul Local. Vă doresc lucruri bune în continuare şi mult succes", le-a spus Trihenea colegilor consilieri. Fără alte comentarii, Constantin Trihenea a părăsit sala de şedinţe.
Pe locul rămas liber prin plecarea lui Constantin Trihenea, PD-L Sibiu îl va trimite în Consiliul Local pe Ovidiu Spătari. El este rumătorul pe lista pentru CL a democrat-liberalilor.

comentarii
4 comentarii

Dl.Trihenea nu a demisionat ci si-a anuntat intentia ca urmare a dobandirii calitatii de functionar public.In alta ordine de idei Spatari este urmatorul nu "rumatorul" pe lista CL.Apropo',nu trebuie sa ai 8 clase ca sa fi redactor?!?!?!
Consilier
27.02.2009 07:01
o manevra specifica PD-L care la fel ca si in cazul discutarii bugetului au avut un esec rasunator.
Daca singurul amendament aprobat in bugetul de stat este conrtinuarea constructiei bisericii de langa gara mica, biserica care nici nu are afisata autorizatie de constructie in cazul in care acesata exista, si biserica construita pe un fost loc de joaca pentru copii, cu domnul trihenea am asa o senzatie ca totul se va face doar pentru propasirea sa . si cei care au lucrat la firmele dansului stiu despre ce e vorba.
In rest de bine !
atom
27.02.2009 07:15
Te trezesti sa dai lectii de gramatica tocmai tu, care scrii "sa fi redactor" cu un singur i.....
pt consilier
27.02.2009 08:35
si E. Mitea ca viceprimar a dat o aprobare de a se construi o biserica pe un spatiu de joaca!
ION ROATA
27.02.2009 13:25
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA