Tribuna
Trezește admirația vecinilor tăi cu un coș de fum ceramic gata finisat!
Trezește admirația vecinilor tăi cu un coș de fum ceramic gata finisat!

Pentru că la PEFOC, atunci când vine vorba despre un semineu lemne, calitatea lucrării și siguranța căminului și familiei tale vor fi mereu în fruntea priorităților noastre, suntem la fel de serioși și în ceea ce privește soluțiile de evacuare a gazelor arse la nivelul coșurilor de fum pentru șemineele tradiționale, sobe moderne, centrale și termoșeminee pe lemne. În acest sens, prin gama noastră de produse, vă propunem o serie de hornuri și soluții de cos de fum ceramic de calitate superioară, purtând garanția unora dintre cei mai renumiți producători de sisteme de evacuare în siguranță. Coșurile de fum profesionale din oferta noastră sunt ușor și rapid de montat, fiind realizate din elemente prefabricate.

 

În acest articol, am ales să vă povestim despre coșurile ceramice ce poartă marca Schiedel și mai precis, despre particularitățile coșurilor de fum finisate din gama aceluiași producător.

 

Coșul de fum ceramic finisat este turnat direct din beton, iar atunci când acesta se montează, nu va mai fi nevoie de tencuială sau de orice alte operațiuni de finisaj. Prin urmare, în acest fel vor fi eliminate din start, două operațiuni greoaie care de altfel, ar fi adus mult stres și bătăi de cap, chiar și celui mai iscusit dintre meseriași. În plus, ca și aspect, niciodată un coș de fum finisat în mod tradițional, nu va arăta la fel de bine precum un coș gata finisat din fabrică, indiferent de experiența și îndemânarea unui profesionist.

 

Din punct de vedere cromatic, PEFOC vă pune la dispoziție 3 variante de culori – cărămiziu, negru și maro – paletă compatibilă din punct de vedere al nuanțelor, cu majoritatea culorilor folosite pentru finisarea țiglelor ceramice sau din beton, ceea ce va ajuta la designul unui acoperiș armonios, în ton din punct de vedere estetic și cromatic. Specialiștii noștri vor efectua finisajul exterior al elementelor din beton, cu o deosebită atenție la detalii în ceea ce privește: placarea cu cărămidă aparentă, dimensionarea exactă a rosturilor, atât a celor orizontale, cât și a celor verticale, finisarea colțurilor exterioare, dozarea uniformă a culorilor și multe alte operațiuni migăloase, care cu siguranță, vor face diferența la finalul proiectului.

 

Trebuie să mai știți că în momentul achiziționării elementelor finisate, odată cu acestea, veți primi și un set special de ancorare statică la înălțime a coșului de fum, pentru a-l face sigur și rezistent la vânt sau alte intemperii. Suplimentar, clienții noștri au la dispoziție și o mulțime de produse și accesorii din care pot alege cea mai potrivită solutie curatat cos de fum care vă va permite să păstrați intact și în condiții ideale de funcționare, coșul de fum și la interior.

 

Din punct de vedere al securității, datorită procesului inovativ de fabricare ce presupune turnarea într-o singură etapă de producție (într-o matriță), se elimină din start riscurile desprinderii placajului ceramic, a aplicării necorespunzătoare a adezivului de prindere sau a chitului de rosturi. 

 

Soluția constructivă propusă este formată din elemente finisate ce reproduc fidel cărămida (în cele 3 culori disponibile), placă de acoperire turnată dintr-un beton compozit armat cu fibre din polipropilenă și conul de evacuare din oțel inoxidabil, toate acestea asigurând și un aspect arhitectural unic ce îl va diferenția de celelalte coșuri de fum existente pe casele din vecinătate.

 

Coșurile de fum ceramice finisate din gama Schiedel se împart la rândul lor, în mai multe modele: Uni, Clasic, Dublu sau coșuri cu Luft, dar despre acestea puteți să aflați mai multe detalii într-un viitor articol sau direct de pe site-ul oficial PEFOC, unde veți avea ocazia să studiați un univers complet de produse, accesorii și soluții de încălzire alternativă de calitate premium și croite pentru fiecare buzunar.

comentarii
1 comentarii

Ce mărturie minunată, sunt clare de torpe, am fost fericită de căsnicia mea, nu până când soțul meu a început să asculte bârfe despre mine nefiind credincioși juramintelor noastre conjugale, am încercat să-l înțeleg că sunt bârfe și minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri neplăcute și apoi ne-am completat pentru divorț, mai târziu ne-am despărțit. ani după divorțul nostru, am continuat și am încercat să trăiesc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-mi revin fostul soț, apoi m-am referit, BaBa ogbogo un bărbat extraordinar și extrem de spiritual care mi-a aruncat o vraja de dragoste și mi-a făcut EX-ul să se întoarcă la mine în perioada de 48 de ore. Sunt copleșitor, așa că îi las contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, astfel încât să poată ajuta cu lucrări grozave. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul lui de WhatsApp. 447440557868. Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în următoarele aspecte ...

(1) Opriți divorțul.
(2) Barrenness End.
(3) Noroc vraja.
(4) Vraja de căsătorie.
(5) Scapă de probleme spirituale.
torpey clare
13.01.2020 14:59
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia