Tribuna
Trei zile de nuntă, la Sibiu
Alexandra CHEŞCU
1508 vizualizari

Îndrăgostiţii aflaţi în febra aranjamentelor pentru nuntă mai au patru zile pentru a se pregăti sufleteşte pentru ediţia cu numărul şapte a Târgului de Nunţi. Evenimentul se va desfăşura la Cercul Militar în perioada 25-27 februarie şi le aduce tinerilor 51 de firme participante. Timp de trei zile, viitorii miri vor putea găsi în acelaşi loc rochii de mireasă, pantofi de ocazie, agenţii organizatoare de evenimente, restaurante, servicii de catering, flori, adică tot ce e necesar pentru o nuntă reuşită, după cum a arătat Neluţu Dragotă, organizatorul evenimentului.
Noutatea acestei ediţii constă în numărul mare de participanţi, pentru că firmele sosite din mai multe oraşe ale ţării vor fi desfăşurate pe două niveluri. Potrivit lui Neluţu Dragotă, din experienţa anilor anteriori, participanţii la Târgul de Nunţi operează de obicei reduceri de preţ, nu de puţine ori serviciile şi ţinutele putând fi achiziţionate la preţuri promoţionale. Organizat sub sloganul "Totul pentru nunta ta!" evenimentul îşi propune să le uşureze viitorilor miri pregătirile pentru nuntă, numai la ediţia precedentă trecând pragul târgului 3.000 de vizitatori.
Târgul de Nunţi este deschis în toate cele trei zile între orele 10-20, duminică, 28 februarie, de la ora 15 urmând să aibă loc o paradă a rochiilor de mireasă.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA