Tribuna
Trei noi Cetățeni de Onoare în Mediaș
Vasile ANTIPA
846 vizualizari
Trei noi Cetățeni de Onoare în Mediaș

Consilierii locali din Mediaș vor dezbate la începutul săptămânii viitoare, când este programată ședința Consiliului Local, trei proiecte de hotărâre privind conferirea titlurilor de Cetățeni de Onoare ai Mediașului pentru Pompei Hădărean, Maria Stănescu și Nicolae Romulus Moise.

În expunerea de motive care însoțește proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de Onoare al Mediașului lui Pompei Hădărean, acesta are o carieră îndelungată în domeniul construcțiilor civile și industriale și și-a pus amprenta în mod definitoriu în dezvoltarea celui de-al doilea oraș ca mărime din județul Sibiu, printre realizări numărându-se construcția de blocuri de locuințe și lucrările de canalizare din cartierul Vitrometan, sediul actual al Primăriei Mediaș sau de la Spitalul Municipal din oraș. În domeniul antreprenorial a fost liderul național al pozării moderne a conductelor prin foraj orizontal dirijat.

În ceea ce îl privește pe Nicolae Romulus Moise, acesta a avut un rol important în dezvoltarea flotei maritime comerciale a României, pe care a condus-o, iar apoi a participat activ la înființarea și organizarea Universității Maritime din Constanța.

Activitatea Mariei Stănescu se identifică cu existența Asociației Phoenix Speranța, pe care a înființat-o, misiunea asociației fiind creșterea calității vieții persoanelor vulnerabile prin măsuri active de integrare socială și profesională. De-a lungul multor ani, Maria Stănescu a militat pentru oferirea serviciilor sociale de calitate, servicii de reabilitare, recuperare, consiliere în conformitate cu standardele europene.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia