Tribuna
AFF
Transport agabaritic pe ruta Sibiu - Nădlac II PTF

În perioada 29.09.2022 - 06.10.2022 se va desfăşura un transport cu depăşiri pe traseul  Sibiu - DJ106 -  A1SB - A1 - Sebeş - A1 - Holdea - DN68A - Margina - A1 - Nădlac II PTF. Vehiculul transportă un transformator, anunţă reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.
"Lăţimea maximă a vehiculului este de 3,4 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră. Etapele de desfăşurare a transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu", au precizat reprezentanţii CNAIR.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA