Tribuna
Tinerii talentați se întrec la concursul online "#StauAcasășicâștig”
Tinerii talentați se întrec la concursul online
Echipa "HermannstadtFest” organizează concursul online "#StauAcasășicâștig”. Copiii și tinerii, cu vârste cuprinse între șase și 22 de ani sunt provocați să facă un filmuleț, în care interpretează o piesă de muzică ușoară sau populară și să-l distribuie pe Facebook.

Filmulețele pot fi postate până vineri, 10 aprilie, iar rezultatele vor fi afișate marți, 14 aprilie. Câștigătorul competiției va obține șansa să participe gratuit la secțiunea de interpretare din cadrul Festivalului Internațional “HermannstadtFest”, ce se va desfășura în perioada 26-28 iunie, la Cercul Militar din Sibiu. Concurentul care va strange cele mai multe like-uri, de asemenea, va participa în finala festivalului (taxa de participare va fi redusă cu 50%).Tot în cadrul concursului, vor fi acordate premii de gradul I, II, III (premianții vor participa în finala festivalului și vor primi 20% reducere la taxa de participare). Concurenții vor primi diplome digitale.

 

Condiții de participare:

Ce aveți de făcut? Trebuie sa vă filmati cu telefonul interpretând un cântec ( muzică ușoară/populară) și apoi să-l încărcați pe contul vostru de Facebook cu etichetarea contului festivalului „HermannstadtFest” https://www.facebook.com/FestivalulInternationalHermannstadtFest. În postare puneți numele, prenumele, vârsta și orașul si textul #StauAcasășicâștig. Dați like paginii https://www.facebook.com/HermannstadtFest.Sibiu. Dați like paginii https://www.facebook.com/taylorband/ Abonati-vă la canalul Youtube https://www.youtube.com/adrianordean1951


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA