Tribuna
Ți-ai propus ca anul acesta să te răsfeți mai mult? Iată 5 metode pentru a avea grijă de tine și a te prețui așa cum meriți
Ți-ai propus ca anul acesta să te răsfeți mai mult? Iată 5 metode pentru a avea grijă de tine și a te prețui așa cum meriți

De multe ori, productivitatea și nevoia permanentă de a face lucruri, ori din rațiuni financiare, ori din motive pur personale, ne împiedică să mai avem atât de multă grijă de noi pe cât ne-am dori, ori pe cât am simți că merităm. La finalul unei zile obositoare, îți vine parcă și greu să te gândești să-ți mai aloci acea jumătate de oră de care ai promis că vei avea grijă cu sfințenie în acest an. Pe măsură ce avansăm în vârstă, prioritățile ni se schimbă, și tot așa și nevoile, ori dorințele pot fi deferite de la an la an, ori de la trimestru la trimestru. Un singur obiectiv ar trebui să rămână mereu pe primul loc pentru fiecare dintre noi, și anume acela de a ne îngriji de noi înșine, chiar și în cele mai epuizante, și solicitante perioade ale anului.

 

Ți-ai promis ție că anul acesta va fi diferit, din punct de vedere al disciplinei în avea avea grijă de tine? Iată 5 sugestii simple, de pus în aplicare

 

Investește în momentele de singurătate

Știm cât de înfricoșător poate suna această frază, de a-ți accepta singurătatea, dar realitatea este că, indiferent că ești o persoană extrovertită, ori un introvert convins, întotdeauna ideea de a-ți acordă puțin timp tu cu tine, va fi una de succes pe viitor, ce te va face să te simți mai împăcat și mai relaxat cu tine însuți.

 

Citește

O metodă ce, nu numai că îți liniștește anxietatea, și te ajută să te dezvolți în timp, ci îți sporește și capacitatea de a avea răbdare, și de a fi atent la detalii, cititul este poate printre cele mai eficiente metode de a te liniști în zilele în care ai  vrea să te relaxezi, dar nu știi exact de unde poți începe.

 

Achiziționează-ți un bilet la SPA

Nu degeaba vedem peste tot în jurul nostru că marea majoritate a oamenilor  care muncesc din greu, aleg, într-un final, să apeleze la zile întregi petrecute la spa. Acest lucru se întâmplă tocmai pentru că, orice persoană, indiferent cât de maniacă ar putea fi cu munca sa, are nevoie, din când în când, să se relaxeze. Data viitoare când eziți să-ți iei un abonament la astfel de tratamente, alege să faci o vizită site-ului celor de la fionaspa.ro pentru a vedea multitudinea de oferte atât pentru sauna uscată, ce își poate face apariția chiar în curtea ta, în cazul în care preferi relaxarea în propriul cămin, cât și pentru multitudinea de servicii oferite de către aceștia, și lasă-te convins de relaxarea și voia bună pe care le vei dobândi după aceea.

 

Fă sport săptămânal

Nu trebuie, cu siguranță, să fii o persoană care să se întreacă peste măsură cu obsesia legată de aspectul fizic, dar poți fi un gen de om care să-și prețuiască propriul corp, și să-l antreneze de trei ori pe săptămână. Fie că alegi să mergi la sală, ori că preferi mersul pe jos, ori alergatul prin parc, orice variantă de sport ți se potrivește, este binevenită pentru sănătatea și bunăstarea ta.

 

Permite-ți să cumperi în neștire, din când în când…

Oricât de greu ne-ar fi să recunoaștem, a face shopping este un factor ce ne emană dopamină. Mai ales dacă ești genul de persoană care muncește din greu, meriți, din când în când, să renunți la barierele impuse, și să-ți dai voie să faci niște mici cumpărături impulsive, pentru a-ți amintit de ce merită să muncești cu atâta drag și spor.

Pauzele sunt motivele pentru care putem alerga maratonul vieții, fără a ne pierde suflul! Permite-ți să-ți iei o pauză atunci când simți nevoia, și bucură-te din plin de aceasta.

 

 

Surse foto: pixabay.com

 

 

comentarii
1 comentarii

Articol pentru -doar-bugetari , hoti cu acte, pensionari -speciali si salariati ai statului din capul satului -- pentru omul de rand e doar o poveste cu harap alb - Ma rog visele au scopul sa mai tragi nadejde cine stie castigi la loto si atunci visul poate devenii realitate-- pana atunci tai articolul din ziar si il pui sub perina. vise placute !!!!
18.01.2023 19:24
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA