Tribuna
Tendințele 2020 în materie de machiaj
Tendințele 2020 în materie de machiaj

Machiajul reprezintă o formă subtilă de manifestare artistică.Tendințele actuale  stârnesc un val de admirație și entuziasm în cadrul prezentărilor de modă. Pentru anul 2020 sunt reprezentative make-up-urile intense și experimentele beauty în tonuri explozive.

Tehnicile actuale îți oferă posibilitatea să-ți valorifici frumusețea naturală și în același timp să-ți păstrezi carisma personală. Este important să nu exagerezi la capitolul cantitate și să optezi pentru opțiunile mai naturale, utilizând diverse produse decorative moderne, precum cele dezvoltate de specialiștii măcii Makeup Revolution.

 •  Săgeți intense cu eyeliner neon

Clasicul anilor ‘60 revine în vogă și anume săgețile în nuanțe neon. Accentele intense conferă chipului un aspect expresiv. Machiajul clasic poate fi reinterpretat cu ajutorul elementelor minimaliste, pentru a obține un aspect echilibrat. În această perioadă sunt promovate tehnicile minimaliste, fără o cantitate exagerată de machiaj. Sunt actuale imaginile discrete, elegante și clasice. Make-up artiștii tind să evidențieze doar trăsăturile distincte ale feței, pe când micile imperfecțiuni ale tenului sunt mascate cu atenție. Este apreciată frumusețea naturală, bunul gust și rafinamentul subtil. 

 • Machiaj grafic pe bază de tuș  

Reprezintă o nouă revelație în lumea frumuseții, extrasă din prezentările de modă și introdusă în viața cotidiană. Această tehnică constă din aplicarea unei linii drepte în partea de sus a pleoapei, pentru o pată de culoare.  Poți completa un smokey eyes cu ajutorul unor dungi colore, pentru un efect expresiv și minimalist. Acest machiaj îți oferă posibilitatea să experimentezi la maxim. Ornamentele grafice pot lua diverse forme și culori. 

 •  Blush-ul roz revină în vogă 

Conferă chipului un aspect plin de vitalitate și prospețime, cu ajutorul fardului de obraz roz. Aplică o cantitate moderată de produs pe pomeți, înaintând ușor spre tâmple și chiar sub arcul sprâncenelor. Machiajul va căpăta instantaneu un aspect natural.

 

 • Machiaj smokey eyes în tonuri intense de roșu 

Smokey eyes - machiajul clasic, potrivit aproape pentru toate evenimentele speciale. Evită cât mai mult posibil culorile obișnuite, cum ar fi negru, gri sau maro și optează pentru nuanțele intens pigmentate. Înlocuiește gama monocromă cu tonurile bogate de roșu sau ruginiu, pentru un aspect deosebit.  

 • Rimel colorat

Poți aplica cu încredere un rimel în nuanțe de roz. Iar dacă nu ai curaj să experimentezi aplică unul în tonuri de verde închis sau maro, acesta cu siguranță îți va accentua individualitatea.  

 • Pată neon în colțul interior al ochilor

Conferă un accent expresiv machiajului pleoapelor prin aplicarea unui fard în nuanțe neon în colțul interior al ochilor. Reprezintă o opțiune minimalistă, cu farmec aparte și  extrem de în vogă. Folosește doar un strop de culoare și evită distribuirea fardului pe toată suprafața pleoapelor. 

 • Ruj roz

Deși rujul roșu reprezintă un clasic mereu actual, în această vară poți experimenta cu diverse nuanțe de roz!

 

 •  Săgeți înalte pe pleoape

Săgețile clasice poziționate la baza genelor își  pierd din popularitate în favoarea celor trasate în zona de sub sprâncene. Poți realiza linii în diverse culori. 

 • Machiaj acuarelă

Poți aplica  o singură culoare sau 3 tonuri diferite pentru obținerea unui asemenea efect.

 • Tint de buze

Tintul creează senzația absenței rujului. Textura rezistentă persistă pe toată durata zilei și asigură o pigmentare discretă.  

 • Pleoape în nuanțe diferite

Poți diversifica machiajul natural, prin aplicare a 2 nuanțe total opuse, pe pleoape diferite. 

 

Indiferent de tendințele actuale, machiajul zilnic preia noi și noi contururi, valorificând într-un mod spectaculos frumusețea naturală.


comentarii
1 comentarii

O zi buna.
Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă deconta datoria sau pentru a vă plăti facturile? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte institute financiare? Contact prin: https://quickloanfirm.webs.com, quickloanlender.help@gmail.com WhatsApp: 16083529056)
* Împrumuturi pentru vehicule
* Împrumuturi imobiliare
* Împrumuturi de afaceri
* Alte împrumuturi
* Linie de credit
* Master Card
QuickLoan
28.05.2020 02:50
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia