FITS 2024
Tribuna
"Telemea de Sibiu" - produs cu DENUMIRE DE ORIGINE PROTEJATĂ
Ioan VIDRIGHIN
2890 vizualizari
Florian Creţu, director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Agri­cultură Sibiu, anunţă public în­ceperea procedurii de constituire a Grupului Aplicant pentru înre­gistrarea produsului "Telemea de Sibiu" - produs cu DENUMIRE DE ORIGINE PROTEJATĂ.

Prima întâlnire de constituire a acestui grup aplicant a avut luni, 8 mai, la sediul DAJ Sibiu. Deşi au fost invitaţi să participe toţi pro­ducătorii de brânză din lapte de oaie din judeţ, care sunt autorizaţi de DSVSA Sibiu, precum şi aso­ciaţiile de profil din judeţul nostru, au onorat această invitaţie în număr redus.
"Pentru ca acest grup să fie re­prezentativ, facem invitaţia publică tuturor producătorilor de telemea din lapte de oaie din judeţul Sibiu şi a asociaţiilor de producători legal înfiinţate să ne contacteze la sediul Direcţiei pentru Agricultură a Judeţului Sibiu (strada Some­şului nr. 49, telefon 0269/ 210894, mail.dadr.sb@madr.ro - persoană de contact Luminiţa Eneotescu, telefon 0786/361992), până la data de 25 mai 2017, în vederea înche­ierii formalităţilor legale", a mai pre­cizat Florian Creţu, director executiv al DAJ Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica