Tribuna
Târgul Produs de Cluj revine la Mediaș
Vasile ANTIPA
1013 vizualizari
Târgul Produs de Cluj revine la Mediaș

Târgul Produs de Cluj revine și în acest an în Mediaș, în perioada 17-19, aducând în atenţia vizitatorilor produse tradiţionale preparate după reţete autentice. În cadrul târgului de la Mediaş, producătorii prezenţi vor expune preparate din carne şi lapte realizate după reţete originale, dulceţuri şi sucuri naturale, miere de albine, ulei presat la rece, prăjituri de casă.

Alături de aceştia, artizanii vor oferi vizitatorilor costume populare tradiţionale din Transilvania, obiecte realizate din lemn, bijuterii lucrate de mână, lavandă, săpunuri naturale, cosmetice bio, sticlă artizanală, ceramică şi articole de piele. De asemenea, medieşenii care vor vizita târgul vor putea urmări spectacolele de folclor susţinute de artişti de renume şi de tinere talente care vor delecta asistenţa.

Nu în ultimul rând, pentru cei mici vor fi organizate mai multe activităţi, printre care un atelier de sculptură în fructe şi legume, un spectacol de păpuşi, precum şi un parc de distracţii. La Târgul Produs de Cluj de la Mediaş vor fi prezenți aproximativ 50 de expozanți.

Evenimentul este organizat de Asociația Produs de Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Mediaş, și se va desfășura în Piaţa Corneliu Coposu din municipiu.

comentarii
2 comentarii

17-19...am inteles , da in ce luna ?????pt ca daca e vb de aprilie, e deja expirat... ce stire..poate august.....
primerasul
26.04.2019 16:21
Este pentru luna Mai
Sebastian
04.05.2019 01:09
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia