Tribuna
European Best Destinations
Târgul Produs de Cluj a ajuns în weekend la Mediaș
Vasile ANTIPA
782 vizualizari
Târgul Produs de Cluj a ajuns în weekend la Mediaș

Medieșenii au avut parte de trei zile de petrecere, cu seri pline de concerte, zeci de producători și multă distracție la o nouă ediție a Târgului Produs de Cluj. Evenimentul a fost organizat de Asociația Produs de Cluj, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Mediaş, și s-a desfășurat în Piaţa Corneliu Coposu din municipiu.

Expozanții prezenți au adus în atenţia vizitatorilor produse tradiţionale preparate după reţete autentice. În cadrul târgului de la Mediaş, producătorii prezenţi au expus preparate din carne şi lapte realizate după reţete originale, dulceţuri şi sucuri naturale, miere de albine, ulei presat la rece, prăjituri de casă.

Alături de aceştia, artizanii au oferit vizitatorilor costume populare tradiţionale din Transilvania, obiecte realizate din lemn, bijuterii lucrate de mână, lavandă, săpunuri naturale, cosmetice bio, sticlă artizanală, ceramică şi articole de piele. Nu în ultimul rând, pentru cei mici au fost organizate mai multe activităţi, printre care un atelier de sculptură în fructe şi legume, un spectacol de păpuşi, precum şi un parc de distracţii. 

La Târgul Produs de Cluj de la Mediaş au fost prezenți aproximativ 50 de expozanți. De asemenea, medieşenii care au vizitat târgul au putut urmări spectacolele de folclor susţinute de artişti cunoscuți şi de tinere talente. Au fost prezenți în municipiul de pe Târnava Mare, printre alții, Valeria și Traian Ilea, Cornelia și Lupu Rednic, Marius Ciprian Pop, Ana Ilca Mureșan și artiști locali.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia