Tribuna
Târg de mărţişoare pentru sibieni
Alexandra CHEŞCU
1388 vizualizari

Sibienii care vor să se pregătească aşa cum trebuie pentru ziua de 1 Martie, au la dispoziţie Târgul de mărţişoare, pentru a-şi procura micile opere de artă. Târgul, care se desfăşoară la hypermarketul Carrefour cu începere de azi, de la ora 12, cuprinde creaţiile elevilor Liceului de Artă, Sibiu. Lângă standul liceului sibian, care însumează felicitări şi mărţişoare confecţionate din diverse materiale, se va afla şi standul Şcolii cu clasele I-VIII din Şelimbăr, care încearcă să iniţieze, pe această cale, o acţiune umanitară, spijinită de Oscar Lions Club.
Dan Călin Băban, directorul Liceului de Artă Sibiu, a afirmat că Târgul de mărţişoare are un rol de promovare a şcolii sibiene, în încercarea de a atrage elevi către Liceul de Artă. Banii pentru materialele din care au fost confecţionate mărţişoarele provin de la Comitetul de părinţi, iar sumele rezultate din vânzare vor fi folosite pentru a achiziţiona materiale pentru creaţiile dedicate zilei de 8 Martie, după cum a mai declarat Dan Călin Băban.
Elevii claselor I-IV, Muzică, ale Liceului de Artă Sibiu şi-au prezentat creaţiile, încă de ieri, în holul instituţiei sibiene, iar de azi, pe lângă mărţişoarele lor, se vor afla şi cele ale elevilor din clasa a X-a de la Arte plastice.

comentarii
1 comentarii

poate ar fi necesar sa existe un loc permanent in care sa fie expuse lucrarile lor si mai mult mediatizate
sibian
27.02.2009 13:32
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA