Tribuna
Jidvei
Tânăr din Mediaș, reținut într-o închisoare din Olanda. Acesta susține că este nevinovat
Vasile ANTIPA
897 vizualizari
Tânăr din Mediaș, reținut într-o închisoare din Olanda. Acesta susține că este nevinovat

Un tânăr din Mediaș are probleme serioase în Olanda, unde este încarcerat din vara anului trecut. Bărbatul susține că este încarcerat ilegal pentru un presupus furt din locuință, însă la data comiterii faptei el nu s-ar fi aflat în Olanda.

A fost reținut și încarcerat la începutul lunii iulie și totul este o eroare, susține medieșeanul. Acesta este căsătorit cu o femeie din Olanda și a luat numele soției după căsătorie. El acuză autoritățile olandeze că l-au obligat că în declarațiile pe care a fost nevoit să le dea să folosească numele avut înainte de căsătorie, în condițiile în care nu mai folosește numele de familie avut înainte de căsătorie.

“Vreau să vă spun că eu m-am căsătorit cu o femeie din Olanda, însă cei de aici au încercat să spună că m-am căsătorit în Mediaș și mi-am schimbat numele. Sunt închis din data de 4 iulie 2019, iar în aceeași zi am fost bătut aici de poliție. M-au reținut pentru un furt din locuință în Olanda, dar eu la data la care a fost comis furtul nu eram în Olanda.

De jumătate de an sunt închis aici în pușcărie. În toate declarațiile pe care le-am dat m-au obligat să folosesc numele vechi, adică Szabo, însă eu am luat numele soției după căsătorie, adică Bleimberg. Ei refuză să dea Ambasadei României buletinul meu vechi.

Eu nu mai folosesc acest nume pentru că am luat nunele soției când m-am căsătorit”, spune Vasile Anton Bleimberg.

Tânărul din Mediaș spune că a luat deja legătura cu Ambasada României și așteaptă cu încredere o rezolvare a situației sale.

“Am vorbit la ambasada noastră, le-am spus ce am pățit și sper să se rezolve situația mea. Sunt închis pentru o faptă pe care nu am făcut-o eu. Sper să se implice și ambasada în cazul meu”, mai spune Bleimberg.

Acesta a mai avut problem cu justiția din țara lalelelor și în urmă cu mai mulți ani. Necazurile din 2013 au început în momentul în care medie­şeanul şi-a pierdut buletinul de identitat. Tânărul susţine că alte persoane i-au găsit actul de identitate şi în numele lui au achiziţionat 4 maşini.

De-a lungul timpului s-au strâns foarte multe amenzi neachitate şi cum autoturismele erau pe numele medieşeanului, care este stabilit în Olanda, poliţiştii l-au ridicat de acasă şi l-au dus direct la poliţie. În 2013, Vasile Anton Bleimberg a petrecut 10 luni în închisoare. 

comentarii
1 comentarii

Olandezii astia sunt de groaza! Ii acuza pe altii, dar de infractorii lor(vezi pedofilul care s-a sinicis) nu stiu nimic... Niste farisii, occidentalii astia!
15.01.2020 22:06
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia