Tribuna
Tânăr din Mediaș, prins la volan fără permis
Vasile ANTIPA
624 vizualizari
Tânăr din Mediaș, prins la volan fără permis

Un tânăr fără permis prins la volan are dosar penal, la fel ca și prietenul său care i-a împrumutat mașina. Polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic, luni dimineața, pe strada 1 Decembrie din Târnava, un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că mașina era condusă de un tânăr din Mediaș, în vârstă de 18 ani, care nu are permis de conducere. Polițiștii au mai stabilit că mașina i-a fost încredințată spre conducere de un alt tânăr din Mediaș, în vârstă de 20 de ani, care cunoștea faptul că băiatul de 18 ani nu are permis de conducere.

Polițiștii au făcut două dosare penal, pentru tânărul de 18 ani care este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, iar prietenul său de 20 de ani s-a ales cu dosar penal pentru încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu are permis de conducere.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia