Tribuna
PNL
Tamponare cu scântei
Şoferul unui autoturism care circula luni noaptea pe strada Rahovei este cercetat de poliţiştii sibieni, după ce a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune violentă cu alte două maşini parcate pe partea dreaptă. Mai mult, poliţiştii spun că bărbatul a părăsit locul accidentului, fiind găsit ulterior într-o scară de bloc.
Imagini surprinse de un cameraman amator şi difuzate de Realitatea TV Sibiu arată că, în timp ce poliţiştii se aflau la faţa locului, mai multe persoane au intrat în maşina avariată. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie spun că vor analiza imaginile, dar că regulile care trebuie respectate în cazul unui eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale nu sunt nici pe departe atât de stricte ca în cazul accidentelor soldate cu victime. Subinspectorul Bogdan Maxim, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere, spune că cei care au intrat în maşină puteau foarte bine să o facă pentru a scoate cheile din contact sau pentru a rezolva alte probleme de ordin tehnic. El adaugă că, după analizarea imaginilor, dacă se va stabili că poliţiştii nu au acţionat corespunzător, aceştia vor fi sancţionaţi.

Fără permis

Bărbatul a fost dus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice. El a susţinut în faţa poliţiştilor că nu se afla la volan în momentul impactului, şi că maşina i-ar fi fost furată. Poliţiştii spun că acesta va fi cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului faptei şi refuzul de colectare a probelor biologice.

comentarii
1 comentarii

Uite in ce hal am ajuns,de cind facem examenul pe calculator mai bine circul
Viorel
03.12.2008 09:08
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia