Tribuna
Talhari prinşi cu focuri de armă

Patru persoane au încercat să fure banii din casieria unei societăţi comerciale din Tălmaciu şi, pentru că angajaţii i-au surprins, aceştia i-au lovit. Poliţiştii         i-au luat urma şi i-au prins pe trei dintre ei, iar acum îl caută şi pe al patrulea. Toţi patru sunt cercetaţi pentru tentativă la infracţiunea de tâlhărie.
 În după-masa zilei de miercuri, în jurul orei 19, cei patru bărbaţi au pătruns în incinta  societăţii comerciale din localitatea Tălmaciu cu intenţia de a sustrage banii din casierie, însă au fost surprinşi de angajaţii societăţii. „Pentru a-şi asigura scăparea, cei patru bărbaţi i-au agresat pe `i au angajaţii acestei societăţi, reuşit să părăsească zona cu ajutorului unui autoturism. Datele de identificare ale bărbaţilor, cât şi a autoturismului au fost comunicate de urgenţă tuturor echipajelor de poliţie aflate în teren, fiind constituite filtre atât în judeţul Sibiu, cât şi în judeţul Vâlcea”, a spus Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, autoturismul suspect a fost identificat pe un drum forestier adiacent DN 7, situat pe raza localităţii Turnu Roşu, acolo unde cei patru suspecţi s-au refugiat. Doi dintre ei au fost prinşi şi identificaţi.
În cursul dimineţii de joi, în jurul orei 9, a fost prins şi al treilea suspect. Bărbatul are 36 de ani şi este din judeţul Argeş. Suspectul a fost prins cu ajutorul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Câineni – Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vâlcea şi a fost escortat spre sediul Poliţiei Oraşului Tălmaciu în vederea continuării cerce­tărilor.
„În cadrul activităţilor, pentru prinderea şi imo­bilizarea celor doi bărbaţi suspecţi identificaţi pe raza localităţii Turnu Roşu s-a folosit armamentul din dotare, fiind trase două cartuşe în plan vertical, nefiind pusă în pericol viaţa persoanelor şi nefiind înregistrate pagube ma­teriale. Cei doi bărbaţi au vârstele de 21 şi respectiv, 32 de ani şi sunt domiciliaţi în judeţul Argeş”, a mai spus Balteş.
Cercetările sunt continuate cu un efectiv sporit de poliţişti pentru a fi identificat şi cel de-al patrulea suspect.  (L. B.)




comentarii
2 comentarii

Pentru persoanele ,care cunosc limba engleza,va recomand din toata inima,sa viziona-ti pe internet,Walid Shoebat,un fost terorist musulman,care s-a intors la adevaratul Dumnezeu,devenind crestin.Viziona-ti:Prophecy 101:Satan and Islam-Walid Shoebat.Va multumeesc
Paul
09.08.2013 13:40
Pantru persoanele care NU cunosc limba romana, verbul a viziona la modul conjunctiv are formele:sa vizionez, sa vizionezi, sa vizioneze, sa vizionam, sa vizionati, sa vizioneze.....Va multumesc
Romanie, plai cu dor
09.08.2013 17:31
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA