Tribuna
European Best Destinations
Tabără de patru stele în Bulgaria, la Sunny Beach
Tabără de patru stele în Bulgaria, la Sunny Beach

Elevii şi studenţii care până acum erau obişnuiţi cu taberele şcolare la munte sau la mare pe meleagurile patriei au în acest an o opţiune extrem de atractivă, putându-se bucura de soare, mare şi distracţie pe plaja Sunny Beach din Bulgaria. Tabăra organizată în ţara vecină, pe una dintre cele mai frumoase plaje ale Mării Negre, este una dintre recomandările Agenţiei de turism Air Tour Travel, toţi cei care aleg să-şi petreacă o parte din vacanţă în Bulgaria având parte, pe lângă voie bună şi de beneficiile educative ale unei tabere.

În buza mării

Tabăra nu este una obişnuită, pentru că elevii şi studenţii vor fi cazaţi în apartamentele unui hotel de patru stele. Situat la 120 de metri de plajă, deci aproape în buza mării, şi la 500 de metri de centrul staţiunii, hotelul dispune de aer condiţionat, telefon, TV satelit, minibar, balcon, pe lângă toate acestea copiii şi tinerii putându-se bucura de piscina descoperită, dotată cu tobogane închise şi des­chi­se, de pool bar, saună, solar, jacuzzi, centru Spa, masaj, biliard, seif şi schimb valutar. Specialiştii de la Air Tour Travel precizează că aparta­mentele unităţii de cazare sunt de două feluri: de tip A, care au câte două camere dormitor şi sufragerie cu chicinetă cu canapea exten­sibilă, una sau două băi cu duş şi cu vană, tv satelit şi frigider, şi apartamente de tip B, care au câte trei camere, (două dormitoare şi o sufragerie cu chicinetă), patru paturi normale şi un pat suplimentar mare, două băi cu duş şi cu vană. Oferta de tabără a agenţiei de turism sibiene cuprinde transport cu autocarul, cazări de opt zile şi şase nopţi, acces gratuit la piscina cu două tobogane închise şi des­chise, şezlong la piscina hotelului, all inclusive (mic dejun între orele 7.30-10, prânzul între 12-14 şi cina de la 18 la 21, în regim bufet deschis la restaurantul principal, băuturi locale în timpul prânzului şi al cinei, în lobby bar şi la barul de la piscine între orele 10-24. Totodată, între orele 11-15, la lobby bar se pot servi gustări, între 10-18 ceai, cafea la barul hotelului şi la piscine, dulciuri şi îngheţată între orele 15-18, băuturile îmbu­teliate şi cele din import fiind contra cost. Agen\ia Air Tour Travel mai arată că în preţul taberei mai intră şi taxa de staţiune şi excursii la Nesse­bar şi la Balcik, în această sumă nefiind inclu­se: asi­gurarea medicală; asigu­rarea Storno; taxele de intrare la obiectivele turistice, la Aqua Park şi la alte excursii opţionale sau cheltuielile personale.

Perioadele de tabără

Studenţii şi elevii care vor să aibă parte de o vacanţă de neuitat pot opta pentru una dintre cele cinci perioade de tabără pregătite pentru anul acesta: 23 iunie - 1 iulie; 29 iunie - 7 iulie; 5 iulie - 13 iulie; 11 iulie - 19 iulie; 17 iulie - 25 iulie, plecările fiind din Sibiu, iar cei care au nevoie de informaţii suplimentare pot apela cu încredere la Agenţia de turism Air Tour Travel din Sibiu. Tot de la agenţia sibiană situată pe strada Telefoanelor, nr.5, se pot face rezervări pentru vacanţele petrecute la Sunny Beach, perioadele de operare charter autocar pentru Bulgaria, pe traseul Deva-Alba Iulia - Sebeş - Sibiu - Vâlcea - Piteşti - Bucure`ti - Giurgiu - Ruse- Balchik- Albena- Nisipurile de aur - St. Konstantin- Obzor- Sunny Beach- Nessebar şi retur fiind următoarele: 29 iunie, 6, 13, 20, 27 iulie , 3, 10, 17, 24 şi 31 august, toate acestea reprezentând datele de plecare din Sibiu. Rezervările şi informaţiile suplimentare pot fi obţinute de la Agenţia Air Tour Travel: tel/fax:0269.248.024, 0733.681.822, 0740.881.447, www.airtourtravel.ro sau pe e-mail: airtourtravelsibiu@gmail.com.comentarii
1 comentarii

Am apelat anul trecut la serviciile agentiei airtourtravel, si pot sa va recomand cu incredere sa apelati la ei.
unknown
02.03.2012 09:09
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia