Tribuna
European Best Destinations
Sute de medieșeni au participat la Săptămâna Națională a Voluntariatului
Vasile ANTIPA
733 vizualizari
Sute de medieșeni au participat la Săptămâna Națională a Voluntariatului

În perioada 13 - 20 mai, municipalitatea medieșeană a organizat activități cu tema "Voluntariat pentru dezvoltare durabilă - Voluntariat pentru comunitate". În primele trei zile ale Săptămânii Naționale a Voluntariatului, un număr de 100 de voluntari au reamenajat parcul de la Aviație, au vopsit băncile, au promovat Obiectivele Dezvoltării Durabile și au desfășurat ateliere de educație și de acordare a primului ajutor.

Peste 250 de persoane din unitățile de învățământ, ale administrației publice locale, ale organizațiilor neguvernamentale au aflat despre importanța implicării în comunitate și despre faptul că fiecare generaţie îşi are propriile provocări, dar şi responsabilitatea de a crea o societate durabilă.

În zilele care au urmat, 30 de voluntari s-au implicat în alte activități de voluntariat din cadrul evenimentelor Crosul Binder și Noaptea Muzeelor Medieșene.

comentarii
1 comentarii

Ce o fi in capul astora? Pai de ce platim impozite si taxe? Sa repare ei! NU sa mergem noi voluntari , sa lucram pe degeaba ca fraierii.
Eu
20.05.2019 18:11
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia