Tribuna
PNL
Super Farm Land - un brand preferat de fermierii din Romania - iată de ce!
Super Farm Land - un brand preferat de fermierii din Romania - iată de ce!

Cu 15 ani în urmă, în 2005, brand-ul Super Farm Land apărea în lumina reflectoarelor pentru fermieri și cei pasionați de zootehnie. Cu pași mici, dar siguri, Super Farm Land a devenit un reper la capitolul echipamente pentru zootehnie și agricultură.

Iată că anul 2020 aduce echipa Super Farm Land din nou în lumina reflectoarelor. Anii ce s-au scurs au contribuit activ la stabilizarea acestui brand pe piață, facându-l astăzi preferatul fermierilor și zooteniștilor din România. Magazinul online, superfarmland.com, este o punte de acces pentru românii din orice colț al țării spre echipamente diverse pentru zootehnie si agricultură, înalt calitative și la prețuri corecte.

 

Un catalog vast de produse disponibil în mediul online!

După cum s-a amintit și anterior, Super Farm Land dispune de un magazin online divers și complex în același timp. În cadrul său se regăsesc numeroase articole de zootehnie și echipamente pentru compunerea gardurilor electrice, dar și textile și folii pentru agricultură.

Continuăm lista de categorii cu sistemele de aerisire pentru fermă disponibile în cadrul magazinului online, articolele diverse pentru fermă, pentru pășune, dar și o categorie extinsă de adăpători și produse de protecție.

Pentru iubitorii de animale, Super Farm Land pune la dispoziție articole PET Shop pentru câini și pisici.

 

Soluții pentru realizarea unui gard electric, disponibile în mediul online

Pentru că suntem în plină vară, iar prădătorii se află la vânătoare de animale neprotejate, gardul electric devine o investiție absolut necesară. Chiar și păsările și chiar iepurii pot fi protejați 100% în perimetrul unui gard electric, ales întocmai după talia lor.

Iată că există și seturi complete de garduri electrice împotriva urșilor, seturi pentru care cei interesați, aflați la nevoie, vor primi și finanțare. Mai multe detalii despre gardurile electrice împotriva urșilor de regăsesc aici - https://www.superfarmland.com/gard-electric.

Super Farm Land oferă soluții pentru realizarea unui gard electric atât pentru animalele de talie mare, cât și pentru cele de talie mică. De la firul pentru gardul electric, izolatorii de fir, generatoare de impulsuri și până la cablul subteran de înalta tensiune, toate fac parte din categoria de produse disponibile în mediul online. Experții în domeniu sunt disponibili oricând pentru a le oferi celor interesați suport și cele mai bune sfaturi în vederea conturării deciziilor.

 

Sistemele de aerisire pentru ferme - o necesitate, înainte de toate!

Nevoile animalelor nu trebuie niciodata neglijate, mai ales acum în toiul verii. Ventilația în ferme este absolut necesară, având în vedere că disconfortul termic este un dușman de temut al acestor viețuitoare.

Soluții pentru sistemele de aerisire pentru ferme se regăsesc în cadrul aceluiași magazin online, www.superfarmland.com. Vorbim aici de ventilatoare pentru adăposturile de vite, sisteme de aerisire cu plasă antivânt, tije și lamele din PVC pentru ventilație și nu numai.

Prin intermediul lor evoluția, dar și traiul animalelor vor fi semnificativ îmbunătățite.

Nu în ultimul rând, Super Farm Land vine cu propuneri și produse diverse și la capitolul articole de zootehnie. Cele disponibile în cadrul magazinului online sunt destinate atât vacilor, cât si porcilor, caprelor și oilor, dar și iepurilor și de asemenea păsărilor.

Regasesc cei interesați aici echipamente pentru echitație, suplimente nutrivite, mașini de tuns diverse, instrumente veterinare, dar și produse pentru combaterea dăunătorilor.

Pentru a descoperi aria categoriilor de produse disponibile, fermierii și zootehniștii sunt invitați să acceseze superfarmland.com, locul in care experții în domeniu îi întâmpină cu diversitate.

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia