Tribuna
Studenţii de la Inginerie, ajutoarele lui Moş Crăciun
Alexandra DRAGUT
4148 vizualizari
Studenţii de la Inginerie, ajutoarele lui Moş Crăciun
Cuprinşi de magia sărbătorilor de iarnă, voluntarii din Asociaţia Studenţească SOLIDUS Sibiu îşi doresc să aducă cât mai multe zâmbete pe chipurile copiilor, care nu se pot bucura de Sfânta Sărbătoare a Crăciunului. Astfel, până pe 18 decembrie vă aşteaptă la Facultatea de Inginerie unde puteţi servi un ceai cald şi aduce cărţi, jucării, haine, produse sau orice alte bunuri pe care le puteţi dărui.

De patru ani, ei desfă­şoară campania ”Dăruim Împreună” prin care doresc să facă lumea copiilor mai fericită, fiindcă ei sunt cei care pot schimba societatea cu mai multă putere şi cu mai multe vise decât oricine. ”An de an reuşim să facem lumea să zâmbească învă­ţând o simplă regulă mate­matică, ce dovedeşte încă o dată că ecuaţiile nu sunt aşa de greu de înţeles. Este vorba despre <<A DA > a primi>> din această peri­oadă”, spun organizatorii.
La Facultatea de Inginerie este un stand unde puteţi lăsa ceea ce doriţi să donaţi. De asemenea, puteţi sta la un ceai cald, care nu costă decât o donaţie. ”Vă propun tuturor celor ce doriţi să vă implicaţi împreună cu noi, să facem lumea copiiilor mai fericită. Nu putem face asta singuri, la fel cum nici ei nu vor putea păşi singuri mai departe, aşa că, cel puţin pentru această perioadă, să ne apropiem şi să le trans­mitem că nu sunt singuri”, a precizat Cristian Bucurenciu, preşedintele Asociaţiei Stu­denţeşti SOLIDUS Sibiu. 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA