Continental
Tribuna
Străzile-problemă din Mediaș unde locuitorii sfidează măsurile de izolare
Vasile ANTIPA
798 vizualizari
Străzile-problemă din Mediaș unde locuitorii sfidează măsurile de izolare

Unii locuitori ai municipiului Mediaș ignoră în totalitate măsurile dispusă pentru evitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Chiar dacă trebuie să respecte dispozițiile legate de carantină sau evitarea deplsărilor inutile, unele persoane par să nu țină cont absolut deloc de aceste lucruri. E

ste vorba despre unii locuitori de pe străzile Angărul de Sus, Luncii, Ciocâriei sau Tineretului. Gheorghe Roman i-a avertizat în cadrul respectivei conferințe de presă pe medieșenii care nu respectă regulile impuse că a cerut tuturor autorităților însărcinate cu respectarea acestor reguli să ia toate măsurile necesare.

"Observ cu bucurie că în această săptămână o mare parte dintre dumneavoastră ați înțeles măsurile și regulile de izolare care ne-au fost impuse tuturor pentru binele nostru. Este o dovadă clară că suntem o comunitate unită și sunt tot mai optimist că, astfel, vom trece cu bine peste această perioadă dificilă.

Sunt zone din oraș precum străzile Tineretului, Ciocârliei, Luncii sau Angărul de Sus unde unii nu au înțeles că sunt obligați să respecte măsurile pentru prevenirea răspândirii cu noul Coronavirus luate la nivel central și, implicit la nivelul orașului nostru.

Pe toți aceștia vreau să îi avertizez că am cerut organelor de ordine să ia toate măsurile legale ce se impun împotriva celor care nu respectă regulile de izolare", a meționat într-o conferință de presă primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia