Tribuna
Străzile Odobescu şi Mitropoliei se închid în weekend
Sorana MAIER
1175 vizualizari

Străzile Alexandru Odobescu şi Mitropoliei din Sibiu se vor închide în week-end pentru se va interveni pentru reparaţii la pavaj", a anunţat ieri primarul Sibiului, Klaus Iohannis.
În zilele de 2 şi 3 octombrie vor avea loc lucrări de refacere a pavajului pe strada Alexandru Odobescu, iar pentru realizarea acestor lucrări strada va fi închisă traficului. Aceeaşi măsură va fi luată şi pe strada Mitropoliei, de la  intersecţia cu strada Tribunei, din cauză că circulaţia în zonă se desfăşoară în regim de sens unic. Traficul de pe strada Tribunei va fi dirijat înainte sau la stânga.
Pe strada Revoluţiei, la intersecţia cu strada C. Noica şi Berăriei, va fi amplasat un semn de Stop, astfel că strada Constantin Noica va deveni drum cu prioritate, iar pe strada Cibinului, se va reintroduce sens unic şi pe porţiunea dintre strada Morilor şi strada Malului.E- On Gaz sapă opt străzi

"A început programul de modernizare promovat de E-On Gaz şi în lunile următoare vom avea destul de multe şantiere ale Eon-ului", a spus Iohannis.
Societatea E-On Gaz a primit avizul pentru a interveni pe o serie de opt străzi în următoarea perioadă, pentru a reabilita reţeaua proprie.
Sâmbătă, pe strada O. Goga se va realiza o traversare, pentru care va fi nevoie de închiderea unei benzi de circulaţie,  în perioada 1 – 12 octombrie, pe strada Teilor se va închide o bandă de circulaţie pentru înlocuirea conductei de gaz, din 1 până în 8 octombrie se vor executa lucrări la reţeaua de gaz de pe strada Elena Cuza Doamna, motiv pentru care traficul pe o bandă de circulaţie va fi închis, din 4 până în 10 octombrie o bandă de circulaţie va fi închisă pe străzile C. Noica, Vârtopu şi Dobrun, iar din 4 până în 15 octombrie se va închide o bandă de circulaţie pe strada Velceanu şi în Piaţa Prahovei
Sâmbătă şi duminică se va interveni pe strada Metalurgiştilor pentru o serie de traversări ale reţelei, care se va face în zilele de sfârşit de săptămână tocmai pentru că traficul este mai puţin intens şi astfel se va reduce disconfortul în trafic.
Aceeaşi echipă va interveni şi în zona Pieţei Cibin, la intersecţia cu strada Turnului unde se va face, duminică, o traversare a reţelei de gaz.
Tot sâmbătă şi duminică, Sistem Yapi va realiza două guri de scurgere pe Şoseaua Alba Iulia, în zona străzilor Agârbiceanu şi Grâului, lucrări pentru care este nevoie de închiderea unei benzi de circulaţie de pe fiecare sens, alternativ.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia