Tribuna
"Ştiri de la sfârşitul veacului XXI”, la Palatul Brukenthal Avrig
Dan FRÂNCU
1419 vizualizari

Pasionaţii de ştiinţă, cercetare, tehnologie de vârf sau astronomie, cei ce doresc să afle încotro se îndreaptă aceste domenii, care sunt cele mai noi descoperiri ori cum va arăta omenirea peste mai puţin de o sută de ani, nu trebuie să rateze manifestarea programată pentru sâmbătă, 23 noiembrie, începând cu ora 9,45, la Palatul Brukenthal din Avrig.

Conferinţa Naţională “Ştiri de la sfârşitul veacului XXI” oferă şansa tuturor celor interesaţi de domeniile enumerate mai sus, dar şi oricărui alt însetat de cunoaştere, să întâlnească şi să urmărească prezentări diverse făcute de câteva personalităţi de talie internaţională, cum ar fi Alexandru Mironov, Cătălin Beldea (cunoscut ca “Vânătorul de eclipse”), Valentin Grigore (preşedintele Societăţii Astronomice Române de Meteori), dr. Radu Dop sau prof. dr. Florian Colceag (“Antrenorul de genii”).

Spectacolul ştiinţei şi tehnicii ce va fi găzduit la Palatul Brukenthal Avrig, va face ca ziua de sâmbătă să devină una de neuitat, cu amintiri din cele mai interesante, evenimentul fiind unic, atât pentru elevi cât şi pentru profesori sau părinţi.

Întrucât programul conferinţei (prezentări, ateliere de lucru, experimente, sesiuni de întrebări şi răspunsuri, diverse aplicaţii etc) este întins pe durata întregii zile, organizatorii şi gazdele evenimentului au pregătit o ofertă specială, care dau participanţilor şi posibilitatea de a servi prânzul în cadrul complexului.

Participarea la conferinţă este liberă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia