Continental
Tribuna
Stiaţi că ...

...o călătorie cu mijloacele de transport public este mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar decât o călătorie cu maşina perso­nală?
Dacă facem un calcul sim­plu, în care luăm în consi­derare o călătorie de 5 km, iar consumul unui autotu­rism este de 8 litri de carburant la 100 km parcurşi şi un cost mediu de 5,5 lei/litru de carburant (la acest capitol înregistrându-se o creştere permanentă a preţurilor), vom constata că sunt cheltuii 2,2 lei pentru această depla­sare, la care se adaugă chel­tuielile de întreţinere a auto­turismului. Costul unei călă­torii cu autobuzele Tursib este de 1,5 lei/călătorie şi constatăm astfel că o călă­torie cu mijloacele de transport în comun este cu 30% mai ieftină.
Dacă alegeţi să utilizaţi sistemul de taxare pe bază de card contactless, montat în toate autobuzele Tursib, veţi constata că puteţi reduce cheltuielile chiar cu 60%, deoarece costul unui bilet cumpărat direct din autobuz este de doar 0,89 lei.
Tursib vă oferă posibili­ta­tea de a circula liniştit, fără a avea grija aglomeraţiei din tra­fic şi a găsirii unui loc de par­care. Prin urmare, vă invi­tăm să utilizaţi transportul pu­blic în călătoriile dumnea­voas­tră în oraş şi sperăm că eforturile noastre de a creşte calitatea transportului vă vor convinge să deveniţi client fidel  Tursib.

Aşteptăm sugestiile dumneavoastră privind circulaţia cu acest sistem de transport pe adresa de e-mail office@tursib.ro.comentarii
1 comentarii

Ar fi bine sa informati calatorii ca nu este chiar asa de roza treaba, evitam aglomeratia din trafic dar ne intalnim cu aglomeratia din autobuz care ii mult mai periculoasa si atunci cand suni la Tursib sa le ceri la orele de varf sa puna un autobuz mai mare ti-se raspunde flecmatic daca nu iti convine sa mergi pe jos...
anca
24.03.2014 14:13
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia