Tribuna
PNL
Start pentru licitaţia Programului lapte-corn
Laura BUCIU
986 vizualizari
Se estimează că în septembrie vor începe şcoala 43.200 de elevi * Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 iulie 2014, ora 09:00, iar la ora 10:00 vor fi deschise ofertele
Consiliul Judeţean Sibiu a dat startul procedurii de licitaţie pentru serviciile de furnizare a laptelului şi cor­nului pentru anul şcolar 2014-2015. Pentru anul şcolar care va începe în luna septembrie se estimează că vor fi înscrişi peste 43.000 de elevi şi preşcolari în clasele 0 - VIII.
Denumirea oficială a pro­gramului este ”Furnizarea şi distribuţia produselor lactate şi de panificaţie pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program nor­mal de 4 ore şi elevii din cla­sele 0-VIII din învăţământul preuniversitar de stat şi privat din judeţul Sibiu, pentru anul şcolar 2014-2015”.
”Acest program prin care elevii şi preşcolarii primesc zilnic produse lactate şi de panificaţie este foarte important pentru noi, motiv pentru care am considerat necesar să deschidem mai devreme procedurile de licitaţie. Sunt convins că până în luna sep­tembrie, când începe noul an şcolar, toate aspectele vor fi rezolvate şi vom putea fur­niza aceste produse chiar din prima zi”, a spus Ioan Cin­drea, preşedintele Consi­liului Judeţean Sibiu.
 Potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Con­siliu­lui Judeţean Sibiu, preţul con­tractului variază în funcţie de numărul de elevi prezenţi efectiv la cursuri, iar valoarea estimată fără TVA depăşeşte 7,2 milioane lei pentru anul şcolar următor.
Potrivit caietului de sarcini, produsele lactate de bază acceptate sunt laptele tratat termic sau UHT, iar ca pro­duse derivate: iaurt simplu, lapte bătut, sana sau kefir. La produsele de panificaţie de bază sunt cornurile sau ba­toanele, iar ca produse deri­vate acceptate: covrigii simpli sau biscuiţii uscaţi.
Termenul limită pentru pri­mirea ofertelor sau a cere­rilor de participare este 8 iulie 2014, ora 09:00, iar la ora 10:00 vor fi deschise ofertele. Licitaţia se va finaliza prin etapa electronică, în sistemul SEAP.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia