Tribuna
Stăm acasă cu Junii Sibiului: spectacole și ateliere, difuzate online, în fiecare zi
Stăm acasă cu Junii Sibiului: spectacole și ateliere, difuzate online, în fiecare zi
Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul - Junii” Sibiu își mută activitățile în mediul online.

 

Instituția culturală lansează un proiect în mediul online, prin intermediul căruia va derula, zilnic, diferite evenimente tematice. În perioada carantinei, luni și marți, de la ora 11, se vor desfășura ateliere creative “Meșterici. Clubul celor mari și mici”. Miercuri, joi și vineri, de la ora 20, vor fi difuzate spectacole cu Junii Sibiului și invitații lor. În weekend, de la ora 11, puteți să vizionați ateliere gastronomice “Povești depănăm și bucate preparăm”.

“Stați acasă pentru sănătatea dumneavoastră, stați acasă pentru binele umanității. Noi, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul - Junii” din Sibiu suntem alături de dumneavoastră printr-un amplu proiect online, ce unește români cu români, oriunde ne-am afla în lume. Urmărițe-ne pe Facebook și pe Youtube. Suntem zilnic aici, pentru că vă iubim, vă prețuim și la sănătatea tuturor ne gândim. Doamne Ajută!”, spune Silvia Macrea, managerul Centrului „Cindrelul – Junii Sibiului”.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA