Continental
Tribuna
Spitalul Municipal Mediaș este spital-suport pentru pacienții non-coronavirus
Vasile ANTIPA
673 vizualizari
Spitalul Municipal Mediaș este spital-suport pentru pacienții non-coronavirus

Spitalul Municipal Mediaș a fost desemnat către Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică Sibiu spital-suport pentru pacienții non-coronavirus.

Municipalitatea medieșeană depune toate eforturile pentru aprovizionarea unității medicale din oraș cu toate materialele de protecție necesare, iar personalul spitalului va lucra în ture conform indicațiilor ministerului, pentru a asigura rezerva de personal.

De asemenea, timp de două săptămâni, consultațiile din cadrul Policlinicii Mediaș au fost suspendate.

"Vreau să vă mai informez că în acest moment Spitalul Municipal Mediaș este desemnat de către Ministerul Sănătății și DSP ca fiind Spital Suport pentru pacienți non-coronavirus. Cazurile de coronavirus vor fi preluate de Spitalul Județean Sibiu. Consultațiile din Policlinică au fost suspendate pentru 14 zile, conform ordinului 74527/23.03.2020 al secretarului de stat Raed Arafat.

Personalul spitalului va lucra în ture conform indicațiilor ministerului, pentru a asigura rezerva de personal. Depunem toate eforturile pentru aprovizionarea Spitalului cu materialele de protecție necesare", a spus primarul Mediașului, Gheorghe Roman, într-o conferință de presă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia