Tribuna
Spitalul din Mediaş cumpără computer tomograf! Sponsorizare de 1,5 milioane lei de la Romgaz
Vasile ANTIPA
546 vizualizari
Spitalul din Mediaş cumpără computer tomograf! Sponsorizare de 1,5 milioane lei de la Romgaz
Veşti bune pentru medieşeni şi locuitorii din nordul judeţului Sibiu care apelează la serviciile Spitalului Municipal Mediaş. În urma unei sponsorizări de aproximativ 1.5 milioane de lei oferită de către Romgaz, spitalul din Mediaş va achiziţiona propriul computer tomograf.

 

Acesta va fi amplasat la parterul spitalului, în incinta Secţiei Radio­logie, urmând ca această secţie să fie astfel mărită. Costurile de mon­tare şi amenajare a spaţiului în care va funcţiona tomograful sunt de aproximativ 250.000 de lei, bani care vor fi suportaţi de la bugetul local al municipiului Mediaş. În a­cest moment se lucrează la docu­mentaţiile de achiziţie şi se speră ca noul computer tomograf să fie funcţional până la sfârşitul acestui an.

"Pe parcursul acestui an, Spitalul Municipal Mediaş va avea în dotare un computer tomograf propriu. Achiziţionarea aparatului este în curs, mai exact procedurile de achiziţie sunt în curs. Vreau să subliniez că fondurile pentru achiziţionarea aparatului le avem la dispoziţie din partea companiei Romgaz printr-o sponsorizare. Încă o dată vreau să le mulţumesc pentru implicarea de care au dat dovadă şi pentru că sunt aproape de instituţia pe care o conduc şi de cetăţenii oraşului. Îl vom instala în proximitatea Secţiei Radiologie, în continuarea secţiei, deci mărim secţia cu încă două încăperi, iar fondurile pentru amenajare, care nu sunt nici ele de neglijat, aproximativ 250.000 de lei, vor fi asigurate prin fonduri de la bugetul local", a declarat Gheorghe Nicorici, managerul Spitalului Municipal Mediaş.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia