Tribuna
PNL
Spitalul din Mediaș cumpără computer tomograf
Vasile ANTIPA
532 vizualizari
Spitalul din Mediaș cumpără computer tomograf

Vești bune pentru medieșeni și locuitorii din nordul județului Sibiu care apelează la serviciile Spitalului Municipal Mediaș. În urma unei sponsorizări de aproximativ 1.5 milioane de lei oferită de către Romgaz, spitalul din Mediaș va achiziționa propriul computer tomograf.

Acesta va fi amplasat la parterul spitalului, în incinta Secției Radiologie, urmând ca această secție să fie astfel mărită. Costurile de montare și amenajare a spațiului în care va funcționa tomograful sunt de aproximativ 250.000 de lei, bani care vor fi suportați de la bugetul local al municipiului Mediaș.

În acest moment se lucrează la documentațiile de achiziție și se speră că noul computer tomograf să fie funcțional până la sfârșitul acestui an.

“Pe parcursul acestui an, Spitalul Municipal Mediaș va avea în dotare un computer tomograf propriu. Achiziționarea aparatului este în curs, mai exact procesurile de achiziție sunt în curs. Vreau să subliniez că fondurile pentru achiziționarea aparatului le avem la dispoziție din partea companiei Romgaz printr-o sponsorizare.

Încă o data vreau să le mulțumesc pentru implicarea de care au dat dovadă și pentru că sunt aproape de instituția pe care o condus și de cetățenii orașului. Îl vom instala în proximitatea Secției Radiologie, în continuarea secției, deci mărim sectția cu încă două încăperi, iar fondurile pentru amenajare, care nu sunt nici ele de neglijat, aproximativ 250.000 de lei, vor fi asigurate prin fonduri de la bugetul local”, a declarat Gheorghe Nicorici, managerul Spitalului Municipal Mediaș.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia