Tribuna
Spitalul din Mediaș a amenajat un spațiu pentru pacienți cu coronavirus
Vasile ANTIPA
392 vizualizari
Spitalul din Mediaș a amenajat un spațiu pentru pacienți cu coronavirus

La nivelul Spitalului Municipal Mediaș a fost amenajat un spațiu în care un pacient infectat cu coronavirus să fie izolat până când va fi prelat și transportat spre Secția Infecțioase a Spitalului Județean Sibiu sau spre un loc de carantină. În cazul în care o persoană se prezintă la spital și este suspectă de infecție cu coronavirus, va putea fi izolată în respectivul spațiu.

"În spital am identificat și amenajat un spațiu în care, dacă va fi cazul și dacă vreo persoană suspectă de infectare cu coronavirus se va prezenta la spital, aceasta să fie izolată până când prin mijloacele specifice Inspectoratului pentru Situații de Urgență, aceasta va fi transferată ori spre Spitalul Județean Sibiu-Secția Infecțioase sau spre un loc de carantină, în funcție de fiecare caz în parte", a declarat Gheorghe Nicorici, managerul Spitalului Municipal Mediaș

La spitalul din Mediaș sunt în vigoare restricțiile impuse în urmă cu câteva săptămâni. Astfel, în Secțiile de Neonatologie, Boli Infecțioase, respectiv Anestezie și Terapie Intensivă (ATI), accesul este interzis. În celelalte secții, accesul este permis doar în timpul programul de vizită, respectiv între orele 14 și 16. Vizitatorii trebuie să respecte însă măsurile de protecție care se impun și să poarte halat, botoșei și mască.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia