Continental
Tribuna
Spectacolul „Fabrici şi Uzine”, pus în scenă, la ”Gong”
Spectacolul „Fabrici şi Uzine”, pus în scenă, la ”Gong”
Teatrul "Gong” şi Centrul pentru Studierea Modernităţii şi a Lumii Rurale prezintă luni, 14 octombrie, de la ora 18, spectacolul „Fabrici şi Uzine” în regia Adinei Lazăr. Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile.

 

Teatrul „Gong” continuă seria spectacolelor invitate în cadrul „Platformei de Dialog prin Cultură” cu un proiect ce are la bază o etapă de documentare antropologică şi istorică desfăşurată de o echipă mixtă, formată din artişti, jurnalişti şi antropologi, în urma căruia a rezultat un spectacol de teatru. „Fabrici şi uzine” îşi propune să investigheze modul în care transformările socio-economice din perioada post-comunistă au influenţat şi determinat vieţile locuitorilor din mici oraşe industriale precum Zalăul. Spectacolul se concentrează în jurul istoriilor personale a patru oameni care au lucrat în Întreprinderea de Armături Industriale din Fontă şi Oţel (Armătura Zalău), atât în perioada de dinainte de Revoluţie cât şi după aceea, în anii dezindustrializării. În poveştile lor realizatorii au urmărit să descopere care sunt visele, aşteptările şi dezamăgirile pe care le-au avut, cât şi despre eforturile lor de adaptare din perioada de tranziţie. „Fabrici şi uzine” este o producţie a Centrului pentru Studierea Modernităţii şi a Lumii Rurale, în regia Adinei Lazăr, dramaturgia Alexandra Felseghi, scenografia Silviu Medeşan, cu Ioana Chitu, Emanuel Cifor, Lucian Rus şi Simina Seliştean.

Spectacolul durează o oră şi 20 de minute şi este recomandat tuturor categoriilor de vârstă. Pentru rezervarea locurilor în sala de spectacol se pot face solicitări prin e-mail la ticketing@teatrulgong.ro sau la sediul Agenţiei de Bilete a Teatrului „Gong” de miercuri până vineri între orele 11-18, sâmbăta între orele 10-18, iar duminica între orele10 -14. Acest turneu este prezentat cu sprijinul Administraţiei Fondului Cultural Naţional. Programul complet al teatrului poate fi accesat pe www.teatrulgong.ro.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia