Tribuna
Sevis
Soprana Teodora Gheorghiu revine pe scena Filarmonicii Sibiu
Soprana Teodora Gheorghiu revine pe scena Filarmonicii Sibiu
La mai puţin de un an de la Gala de Operă susţinută în cadrul proiectului Sibiu Opera Festival, celebra soprană Teodora Gheorghiu se alătură din nou muzicienilor sibieni pentru un concert simfonic programat joi, 17 iunie, la Sala Thalia a Filarmonicii Sibiu. Biletele pentru acest eveniment pot fi procurate de la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu şi online pe platforma iabilet.ro.

 

În 12 septembrie, publicul sibian a putut să o asculte pe Teodora Gheorghiu, în cadrul Galei de Operă a proiectului Sibiu Opera Festival, alături de Orchestra Filarmonicii Sibiu şi dirijorul Adrian Morar.  În această săptămână faimoasa soprană Teodora Gheorghiu revine la Sibiu şi va prezenta un program cu lucrări semnate de W. A. Mozart.

Destinul muzical al Teodorei Gheorghiu a fost influenţat în mod direct de marele José Carreras, care a remarcat-o în cadrul concursului Julian Gayarre International Singing Competition. După acest concurs, Carreras i-a oferit o bursă de studii care i-a influenţat definitiv cursul carierei. Ulterior, a câştigat mai multe competiţii, fiind laureată, între altele, a Concursului Internaţinal “George Enescu” de la Bucureşti, dar şi a prestigioasei Queen Elizabeth Competition şi primind bursa de studii Herbert von Karajan.

Conducerea muzicală a concetului este asigurată de dirijorul turc Cem Mansur. Director artistic al Orchestrei Naţionale de Tineret din Turcia, Cem Mansur este şi preşedinte al Ipswich Choral Society, a doua cea mai veche instituţie de acest gen din Anglia. În 2010 a fost director artistic (muzică şi operă) al ”Istanbul - Capitală Europeană a Culturii”.

 

Biletele pentru acest concert s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Filarmonicii Sibiu şi online pe iabilet.ro. Preţul unui bilet este de 30 şi 40 de lei. Informaţii la tel. 0735566486. Purtarea măştii de protecţie este obligatoarie pentru publicul prezent la concert. Pentru a respecta normele sanitare în vigoare, spectatorilor prezenţi li se va măsura temperatura, iar fiecare dintre aceştia va trebui să se dezinfecteze pe mâini la intrarea în sală.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia