Continental
Tribuna
Sondaj de opinie pentru persoanele cu mobilitate redusă

SC TURSIB SA împreună cu Primăria Municipiului Sibiu sunt membri colaboratori în cadrul proiectului ISEMOA. Obiectivul principal este de a crea facilităţi tuturor cetăţenilor, inclusiv persoanelor cu mobilitate redusă în adoptarea unui stil de viaţă mai puţin dependent de automobilul propriu.
Pentru a atinge scopul propus, ISEMOA va dezvolta scheme de management al calităţii care vor ţine cont de nevoile tuturor categoriilor de persoane cu mobilitate redusă şi anume: persoane cu dizabilităţi, persoane cu copii mici, persoane vârstnice, persoane cu deficienţe temporare.
În acest proiect sunt implicaţi 19 parteneri din 14 ţări europene în rezolvarea problemelor persoanelor cu mobilitate redusă.
Rugăm pe sibieni să acceseze site-ul www.tursib.ro şi să completeze chestionarul, pentru a identifica într-un mod cât mai apropiat de realitate, care sunt nevoile persoanelor cu mobilitate redusă şi obstacolele pe care le întâlnesc de la plecarea de acasă până la destinaţia dorită. Datele obţinute vor fi de un real folos în munca noastră de a îmbunătăţi accesibilitatea în oraşul Sibiu.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia